Kezdőlap / Társadalom / Vallás / Sohasem vagyunk egyedül

Sohasem vagyunk egyedül

Ez a Föld az otthonunk, és még sokáig az is fog maradni, mert ő az, aki segíti mind a spirituális, mind az intellektuális evolúciós utunkat. Mert a világnak minden segítségre szüksége van, amelyet az erős lelkek nyújtani tudnak. Nagyon fontos, hogy ne bátortalanítsanak el bennünket a tévedéseink és a gyengeségeink, és folytassuk tovább az erőfeszítéseinket. Mert ha egyszer képessé válunk arra, hogy kiszabadítsuk a gondolkodásunkat az elavult felfogások béklyóiból, tanulunk a természettől, és jobban odafigyelünk a szellem belső hangjára, hatalmas felismerésekben lesz részünk! Mindenekelőtt meg fogjuk érteni, hogy sohasem vagyunk egyedül, hogy mindig kísérnek bennünket az utunkon.
Egy legyőzhetetlen, örök és megbízható erő kíséri állandóan az életünket, csak meg kell bíznunk benne.
Így vezethet el a következő lépésünk célja a személyiségünk behatárolt látóköréből a lélek átfogóbb látási képességéhez. Mert amíg a személyiségünk, amely csak korlátozottan tudja megérezni az összefüggéseket, erős marad, és uralkodni tud felettünk, addig más, szintén domináns személyiségekkel is mindig ellenállásába fogunk kerülni. Ebben gyökereznek az összeütközések minden közösségben, és ezzel magyarázhatók a nemzet közi konferenciákon felmerülő ellentétek is.

Az emberiség napjainkban nemcsak nagyon különböző, hanem rendkívül büszke is ezekre a különbségekre, a már elért egyéniségére, amely egyértelműen az utóbbi 2000 évnek, a Halak minőségének az eredménye. Ez a hatás még annyira erős, hogy napjainkban az emberiség nagy része energikus, tudatos egyéniséggel rendelkezik. Ennek az elérése azonban fontos volt, mert azt, amit még nem valósítottunk meg, nem is tudjuk feladni. Először rendelkeznünk kell a megszerzett egyéniséggel, hogy a következő lépésként ismét lemondhassunk róla. Az emberiség napjainkban oroszlánként próbálja ki az erejét. Az Oroszlán, aki az erőteljes, önmagát szerető, önelégült személyiség jelképe, a Vízöntővel polárisan szemben álló állatövi jegy. De mindezekre a tapasztalatokra szükségünk van ahhoz, hogy egyszer majd a Vízöntő energiáin keresztül állhassunk ki egymás mellett.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia és a homoszexualitás

A Biblia egy-két versben említést tesz bizonyos homoszexuális cselekedetekről – minden hivatkozás negatív. A qadesh …

Hozzászólás