Kezdőlap / Pénzügy / Hitel / Szabad felhasználású személyi kölcsön

Szabad felhasználású személyi kölcsön

Rengeteg szalagcím és reklám kezdődik ezzel a címmel, csalogatva az embereket a különböző pénzintézetekhez, visszaélve azzal, hogy a mai magyar társadalom teljes egészében rászoruló, a kedvezőbb hitellehetőségeket keresik,amivel esetlegesen megelőzhetik azt, hogy hitelcsapdába essenek, vagy ne adj Isten kockáztassák lakásukat, ingó, vagy ingatlan vagyonukat. Az emberek rászorulók többségben, de élnek olyanok az országban, akiknek ez tényleg segítség lehet, kihúzhatja őket a bajból.
Általában az emberek többsége nincs tisztában a feltételekkel, csak a média által ismertetett feltételeket ismeri és mindent könnyűnek, egyszerűnek gondol, de az érmének van egy másik oldala is. Csak mást kifejezést ne említsek, mint a THM, vagy azok az apró betűs részek, melyek a szerződésben megtalálhatók, csak az illető nem mindig akarja észrevenni, akkor úgy érzi, Övé a világ.
Ez a szükség és kényszer főleg a mai társadalomban gyakori, amikor bajban vannak a devizahitellel, a svájci frank ára az egekbe szökik, sokan egyik hónapról a másikra élnek, tolva az adósságokat maguk előtt, nem látván megoldást problémájukra, egyik hitelt próbálják a másikkal kiváltani.
Ezért szeretik a szabad felhasználású személyi hiteleket, ugyanis a „miért” nem lényeg, a banknak az, hogy „nálunk”.
Az ország lakossága bajban van, de talán ez az egyetlen hitelforma, ami nem jár magyarázkodással, nem kell szégyellnie magát az illetőnek, mert kell. A hitel igénylés rengeteg, a viszonylag pozitív képet továbblendítik az akciók, amikkel a bankok élni szoktak, mint egy marketingfogásként.
Ha valakinek mindenképp pénzre van szüksége, mert nincs más megoldás, ez a hitelforma megfelelőnek és diszkrétnek látszik.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ki kaphat diákhitelt?

Ki jogosult a diákhitel felvételére? A felsőoktatásban tanulók szinte nyolcvan százaléka jogosult rá, és meg …

Hozzászólás