Kezdőlap / Társadalom / Online társkeresés / Találjunk társat a neten

Találjunk társat a neten

Az online társkeresés a mai fiatalok egyik legjobb lehetősége pár találásra az internet elterjedése óta. Ám ez a lehetőség tartogatja a legtöbb csalódást is, mivel itt nem jöhet létre igazán a szerelem első látásra dolog. A párját kereső személynek először be kell regisztrálnia egy párkereső oldalra, ami vagy ingyen nyújt szolgáltatást, vagy pénzért. Utána beállítja a saját adatlapját valamint, hogy milyen típusú személyt keres, igen ilyen lehetőség is van. Majd elkezdi a keresés találatait böngészni. Majd egy vagy több kép alapján eldönti, hogy akar-e beszélgetni az illetővel vagy nem.
Tehát ezeken az oldalakon nagyon fontos, az hogy az ember milyen képeket tölt fel magáról, valamint az is fontos, hogy milyen bemutatkozást írunk magunkról. A legtöbben ugyanis ezek alapján dönt. Ha végül választunk egy vagy több személyt, akivel szeretnénk „megismerkedni”, akkor csak írnunk kell neki egy levelet és kis szerencsével elkezdődik a párbeszéd.
Ha már „ismerjük” leendő partnereinket, akkor jöhet a valódi randi egy valós kávézóban vagy hasonló helyen. Ilyenkor jöhet az a dolog, hogy első látásra még se úgy jön be a kiválasztott személy, mint azt mi hittük, lehet alacsonyabb, ducibb, vagy épp vékonyabb, mint azt mi a képek alapján hittük, sőt előfordul az is, hogy akit az interneten megismertünk a való életben nem csak külsőre, de belsőre se olyan.
Persze előfordul, az esetek igen nagy százalékában, hogy összejön a kapcsolat és akár hosszan tartó virágzó szerelem is kialakulhat a két fél között. De az online társkereséssel is csínján kell bánni, akárcsak a többi internetes dologgal, nem szabad hagyni, hogy beszippantson minket.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Online társkeresés hibái

Manapság egyre elterjedtebb tárkeresési forma az internetes társkereső. Ennek egyik nagy hátránya, hogy egy vagy …

Hozzászólás