Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Tárgyak ereje a feng shuiban

Tárgyak ereje a feng shuiban

Méhecske
Párkapcsolatot kereső férfiak esetében a méhecske kiváló szimbólum, melynek jelentése: ágy jönnek a lányok, mint méhek a lépes mézre. Tehát gyermeket akaró férfiak helyezzenek el az ágyuk közelébe méheket ábrázoló képet, tárgyat.


A sebességet és a kitartást jelképezi a ló. A lovaglás ősidők óta a legférfiasabb sport. Őseink lóháton indultak el zsákmányszerző útjukra. Ha udvarlót szeretnénk, tegyünk egy lovas képet, szobrot a lakás déli (nem a délnyugati!) részébe. A ló meghozza az udvarlót!

Elefánt
Az elefánt az egészség és a hosszú élet jelképe, hiszen megélhet vagy 100 esztendőt is. E kor miatt a bölcsesség szimbóluma is egyben, és segít álmaink mihamarabbi beteljesítésében. Így nevezhetjük őt kívánság elefántnak is. Egy legenda szerint az elefánt a hátán drágakőből készült kívánságtartót hord, amelyre rátéve kívánságainkat, segít azok megvalósításában. Mi a feladatot úgy is végrehajthatjuk, hogy rákötjük az elefánt ormányára piros szalaggal kívánságainkat, pontosan megfogalmazva benne, milyen az az ideális párkapcsolat, amelyet magunknak kívánunk. A kínai hit szerint az elefánt ormányából nyeri erejét. Kívánság elefántként használva lakásunk észak-nyugati területére helyezzük, amely a Segítőkész emberek területe.

Delfin
A„delfin” a görög delphüsz szóból származik, jelentése „anyaméh”. Népszerű jelkép szerte a világon: a megváltást, a szeretetet és a szorgalmat mutatja. Barátságos, állandóan “mosolygó”, így régen úgy hitték, valaha emberi lény volt. A Feng Shuihan a szeretet kifejeződéseként használjuk a párkapcsolat
erősítésére.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás