Kezdőlap / Társadalom / Új függőség a tiniknél (Csak erős idegzetűeknek!)

Új függőség a tiniknél (Csak erős idegzetűeknek!)

Amit most fognak olvasni az nagyon durva lesz. Sokan nem fogják elhinni amit olvasnak. Mások talán már hallottak róla, nekik nem lesz újdonság. Páran pedig idegesek lesznek vagy éppen elkeseredettek. Hidegen nem fog senkit hagyni a dolog.
A mai fiatalok egyik módszere az elkábulásra az, hogy töményt szeszt itatnak fel egy tamponnal és felhelyezik a végbelükbe!
Nem hisz a szemének? Olvassa el még egyszer vagy annyiszor hogy az agy fel tudja fogni! Ugyanis ez szó szerint igaz! Ne dugjuk a homokba a fejünket! Tehát fognak egy olyan egészségügyi tampont, amit a nők menstruációkor használnak. Beáztatják valamilyen erősebb alkoholba( pálinka). Aztán a végbelükbe rakják.
Hogy miért? Mert olyan állapotot idéz elő amire azt mondják jobb az alkoholos bódultságnál. Mert így egy feles az egész, inni pedig jóval többet kellene, tehát a tampon árát hozzászámolva is jóval olcsóbb. Mert ez egy olyan dolog amitől a felnőttek kiakadnak. Mert ez új és vagány és ez a divat.
A végbél nyálkahártyájában ez komoly sérüléseket okoz. A huzamosabb és rendszeres használat pedig egy életre szóló egészségi problémát is előidézhet. Az egyáltalán nem steril körülmények miatt komoly fertőzést is összeszedhetnek. Az aranyérről nem is
beszélve.
Nem szabad homokba dugni a fejünket és elhessegetni magunktól a problémát. Mi jöhet még? Mit fognak még a kamaszkorszak dilijében kitalálni? Mindig úgy gondoljuk ettől már rosszabb nem lehet. Az élet pedig bebizonyítja, hogy dehogynem lehet még rosszabb. Csak erőnk legyen ezt az újabb esztelenséget megakadályozni!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kína társadalma

A kínai népben, egy magát a világ közepének tekintő nemzet büszkesége keveredik egy szegény ország …

3 hozzászólás

  1. Ezt a cikket azért nem teszem fel közösségi oldalra, mert nem akarom, hogy innen vegyék az ötletet és kipróbálják! Ugyanis rengeteg fiatal van fenn ezen az oldalon.

  2. Hallottam már erről, durva!

  3. Ugye? Amikor hallottam nem akartam elhinni! Sokat gondolkodtam rajta, hogy egyáltalán leírjam-e.

Leave a Reply