Kezdőlap / Társadalom / Vallás / „Az idő végezetén ismét veletek vagyok”

„Az idő végezetén ismét veletek vagyok”

Egy teljesen új időszak fog majd elkezdődni, ha a mesterek ösztönöznek bennünket, és segítik a fáradozásainkat. Például, ha a mesterek felébresztik bennünk a telepátia képességét, amellyel minden ember rendelkezik. Hiszen a mesterek sem beszélnek egymással, hanem csak együtt gondolkodnak. De hogyan is nézne ki a világ, ha többé nem lenne lehetőség a hazugságra?
Sokan különbséget tesznek a “kegyes” hazugság és a hazugság között. Rosszul teszik. Alázatosan, szemlesütéssel tartsuk inkább magunkban a gondolatainkat, amelyek hazugságra késztetnek.

Az, hogy az emberek Krisztusra várnak, nem új, nem szokatlan, és nem is különleges. Már 2000 évvel ezelőtt ezt mondta Krisztus Jézuson keresztül: „Az idő végezetén ismét veletek vagyok.”
Az idő, az elmúlt korszak, csaknem véget ért, és az emberek egyre erősebben vágynak a segítségre. És ha valóban igaz, hogy az Ő terve, amely szerint hamarosan és ezúttal nemcsak egy „másikon” át sugározva, hanem egy saját testben jön el, és ha az is igaz, hogy ezúttal ugyancsak látható testben magával hozza a tanítványait, a bölcsesség mestereit is, mi vajon hogyan élnénk meg mindezt?

Először is olyan világba érkezne, amely lényegében egységesebb, mint amilyen 2000 évvel ezelőtt volt. Ez azt is jelenti, hogy a visszatérése már nem csak egy apró településre vagy egy kisebb területre korlátozódna, ami miatt a legtöbb ember számára ismeretlen maradna. A világ híradásai és a televízió az egész világba elvinnék a hírét, és az egész emberiség értesülhetne az érkezéséről. Isten fiai közül, akik eddig jöttek erre a Földre, még senkinek sem voltak ilyen lehetőségei.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kereszténység hat alaptanítása

A kereszténység hat alaptanítása felsorolásszerűen, de a téma kibontása nélkül található meg a Bibliában. a …

Hozzászólás