Kezdőlap / Internetes üzlet / Facebook / A Facebook regisztráció feltételei

A Facebook regisztráció feltételei

Napjainkban a Facebook az a közösségi oldal, mely mindenki számára lehetőséget teremt arra, hogy ismeretségi körét bővítse, a már meglévő kapcsolatait ápolja, sőt ismerősei ismerőseinek lévén új barátokra tegyen szert. Mindehhez azonban először is a regisztráció szükségeltetik, mely nem csak személyeknek, hanem cégeknek és vállalkozásoknak is lehetőséget biztosít saját profiljuk létrehozására. Ehhez azonban az szükséges, alapfeltétele, hogy először, mint magán személy regisztráljanak és amikor már a közösség tagjai, akkor tudnak létrehozni a cégnek, vállalkozásnak, vagy éppen együttesnek saját profilt.
A regisztrációnak külön feltételei nincsenek, alapadatokat kérnek, valamint email címet, hiszen megerősítő linket küldenek. A születésnapját is kérik regisztráló félnek, ennek nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani. A felhasználási feltételeket, melyek lehetővé teszik a regisztráció érvénybe lépését a működési szabályzat elolvasása által ismerjük meg, ezt minden új személynek érdemes elolvasni, akkor nagy valószínűséggel nem találkozik a későbbiekben sem olyan felmerülő kérdésekkel, melyek problémát okozhatnak számára. Adathalászat, fiókfeltörés azonban sajnos előfordulhat, mert hackerek, voltak, vannak és lesznek is. Ezek tevékenységét is meg tudjuk előzni többnyire, de ahhoz olyan fiók beállítási módokat kell választanunk közvetlenül a regisztráció utána. Például csak egy képünk lesz publikus, a többit csak egy meghatározott csoport láthatja, vagy éppen magunkról nem osztunk meg minden adatot, így csak akkor válnak még a legszükségesebbek is láthatóvá, amikor valaki barátnak jelölését elfogadjuk, vagy fordítva.
A Facebookot, mint közösségi oldalt a feltételek mellett is nagyon jónak és hasznosnak lehet nevezni, nem véletlen nőtte ki magát országos méretű közösségi oldallá, ahol a kapcsolatok megszületnek, sőt akár barátsággá is fejlődhetnek.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Facebook megújulása

Először Új-Zélandon kezdték el azt átállást a múlt éjszaka, és egyelőre nem lehet tudni, milyen …

Hozzászólás