Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Kreatív esküvői fotózás

Kreatív esküvői fotózás

Az esküvői fotózás a legtöbb fényképész életében többet takar, mint egy egyszerű fényképet. Ezekbe a fotókba érzelmet, gondolatot és rengeteg szeretet kell belevinni, hiszen csak úgy lesz a képen is élethű az a szerelem, melyet a házasulandók egymás iránt éreznek. Mindamellett a fotózás ezen formája lehetőséget nyújt arra, hogy különböző embereket örökíthetünk meg különleges helyzetekben, ezekből a fényképekből a szakember számára a későbbiekben egy kulturális örökség gyűlik össze. Minden esküvő egy nyaralás és kirándulás kihívás és izgalmát rejti magában, valamint egy katarzist, egy megtisztulási folyamatot lelki megtisztulást, mint hívőnek a gyónás.
A menyasszony fotózása a mindig meglévő tisztaságot, boldogságot, felszabadultságot és vidámságot tükrözi, a közös képek pedig magukban foglalják az egymásra találást, hiszen ez mindig más történet és ezek a képek a szerelem miben létét kell, hogy tükrözzék. A szerelem lehet vidám és vicces, izgalmas és kalandos, de róluk szól. Azokról, akik ott állnak a fotós előtt, hogy megörökítsék azt a napot, melyhez az Ő életútjuk vezetett. Nem ritka, hogy ilyen fotózásoknál már pontosan a fentebb említett szempontok alapján választanak helyszínt, olyat, ami rájuk a legjellemzőbb. Ami másnak esetleg giccs, nekik az örök boldogság kimondásának feledhetetlen pillanata.
A kreatív fotósnak minden pár érdekes, hiszen mindegyik más. Van bennük izgalom, hivalkodás, meghatottság, a fénykép megmutatja a személyiséget is. Sokszor olyan tulajdonságok kerülnek felszínre, melyekre azelőtt nem is gondolt volna senki, hogy az is a személyiségük része. Ez egy életre szóló, soha vissza nem térő alkalom, ezáltal megtudjuk, hogy kik is ők valójában.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás