Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Naprakész infók, naprakész weboldal

Naprakész infók, naprakész weboldal

A Vatera egy aukciós portál, ahova természetesen regisztrálni szükséges, mert úgy lehet csak terméket eladni, vagy éppen arra licitálni. A regisztrációnál ezért szükséges például a már megszokott adatokon kívül bejelölni azokat az általunk keresett termékeket, amelyekre kifejezetten szükségünk van, de az is egy viszonylag könnyű és praktikus megoldás, hogy minden új licitről kérünk email-ben értesítést, így tudjuk mikor kezdődik és ha érint minket, akkor meddig van lehetőségünk licitálni rá.
Fontos hangsúlyozni, hogy naponta változnak az aukcióban résztvevő termékek, így a regisztrált tagok is naponta értesülhetnek azokról a licit tárgyakról és termékekről, de akár kedvezményes utazásokról is. Például volt olyan szerencsés, aki 20.000 Ft. körüli összegért vitt el egy Balatoni hosszú hétvégét, jókor és jó összeggel licitált.
A Vaterát a korrektség jellemzi, de vásárlói, licitálói szempontból talán azt lehetne mondani, hogy valahol hasonlít a szerencsejátékhoz. Kell hozzá időzítés, őszinte hozzáállás –bár csalásra nemigen van lehetőség-, valamint logika, hogy jókor, a jó pillanatban csapjon le a vevő a kiszemelt prédára. Jól jár az eladó, jól jár a vevő, a korrekt üzletek szülőhelyének is nevezhetnénk. Ha a weboldalra ellátogatunk, láthatjuk, hogy szinte mindenből van kínálat a babaszoba berendezésétől kezdve egészen a barkács felszerelésig minden eladó. Az emberek többségének pedig erre van szüksége. Kényelmesen, otthonról beszerezni azt, ami hiányzik. Ezt biztosítja nekünk a Vatera.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás