Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / A legfontosabb vendég

A legfontosabb vendég

A nagy tervezés közepette rendkívüli mennyiségű feladatra kell figyelnie az ifjú párnak, és nem szabad kihagynia semmit sem a sorból. Így többek között nem szabad elfelejtenie meghívni a legfontosabb vendéget, a fotós sem a nagy napra.
Persze sokan azt gondolhatják, hogy a rengeteg egyéb feladat mellett ez a legegyszerűbb, csak kinéznek egy számot találomra, és meg is van a fotós.
Ez sajnos nem ennyire egyszerű, nem szabad félvállról venni.
Ugyanakkor a fotóssal való találkozás is elengedhetetlen, nem elég az interneten végignézni a munkáit. Hiszen a tortát sem rendelitek egy kóstolás nélkül. A fotóst is meg kell ismernetek, éppen ezért leírok most pár hasznos tanácsot, ami segítségetekre lehet a keresésben.
Először érdemes az ismerősöknél érdeklődni, meg fogtok lepődni, mennyi fotóst tudnak ők ajánlani. Viszont a fotós kiválasztásánál ne hagyatkozzunk mások döntésére, mert nektek kell tetszenie. Érdemes gyűjtő lapokon is szétnézni, ahol rengeteg fotós és videós között válogathattok. Utána jön a fotós munkáinak átnézése, és ha valaki megtetszik ez alapján, akkor beszéljetek meg vele egy találkozót. Ne sajnáljuk erre az időt, beszélgessünk el vele, ismerkedjünk meg a munkásságával, és ha megvan a kölcsönös szimpátia nyugodt szívvel írjátok alá a szerződést vele.
Manapság a legfelkapottabb, legjobb fotósokat nagyon hamar lefoglalják, és naptárjuk már szinte egy évre előre betelik, ezért nem érdemes sokáig halogatni a döntést.
A legjobb, ha már 10 hónappal az esküvő előtt megkezditek a nektek legjobb fotós felkutatását, hogy igazán szép emlékeitek legyenek a nagy napról.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Legyen jó az esküvő képed!

Láttál már olyat, hogy ismerőseid, barátaid hezitálva, nem szívesen mutatják meg esküvői képeiket? Bizonyosan igen. …

Hozzászólás