Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Megörökített nagy napok

Megörökített nagy napok

Ha esküvő előtt álltok, akkor érdemes minél előbb elkezdeni a szervezkedést.
Először az esküvőtök napját kell kitűznötök, hogy tudjatok majd mit mondani a szolgáltatóknak.
Ha ezzel meg vagytok, akkor jöhet a neheze, az a sok sok nehéz döntés, amiket csak ti hozhattok meg, hiszen ez a ti napotok. Rengeteg szolgáltató várja az ügyfeleket és nem egy oldal gyűjti össze a interneten megyék szerinti felosztásban a legjobbakat közülük.
Persze jelentős eltérések vannak a vidéki és a pesti tarifákban, de ezt ti is látni fogjátok.
A legfontosabb a helyszín, az anyakönyvvezető, a ceremóniamester/ vőfély, zenekar vagy dj.
Viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy ezt a napot soha nem akarjátok majd elfelejteni, és ebben lesz segítségetekre a fotós és a videós. Ezért is kell minél előbb elkezdenetek a keresését. Nem könnyű, de mindenképpen közösen hozzátok meg ezt a döntést, mert fontos, hogy mindkettőtök tetszését elnyerje a fotós. Ám nem csak a képek, de a fotós személyisége sem elhanyagolható. Elengedhetetlen, hogy meg legyen a kölcsönös szimpátia, hiszen végig veletek lesz a nagy napon, és nem mindegy kivel osztjátok meg ezt az élményt.
Ilyenkor érdemes az árakat kicsit háttérbe szorítani, mert lehet, hogy az egyik fotós tízezerrel olcsóbb, de ha nincs meg az összhang, abból semmi jó nem fog kisülni.
Előre kell gondolkodni, mert az egy életen át csodálatos emlékeket idéz majd föl bennetek, ha csak rápillantotok a képekre.
Nem szabad garasoskodni, inkább máson spóroljatok, például a dekoráció egy részét, vagy akár a köszönőajándékokat a barátnőkkel együtt könnyen elkészíthetitek.
Hát kalandra fel, induljon a szervezés

Ezt mindenképpen olvasd el!

Legyen jó az esküvő képed!

Láttál már olyat, hogy ismerőseid, barátaid hezitálva, nem szívesen mutatják meg esküvői képeiket? Bizonyosan igen. …

Leave a Reply