Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Legyen jó az esküvő képed!

Legyen jó az esküvő képed!

Láttál már olyat, hogy ismerőseid, barátaid hezitálva, nem szívesen mutatják meg esküvői képeiket? Bizonyosan igen.
Azt, amit akkor éreztek, ahogy ők maguk megélték azt a napot nem mindig látja az utókor.
Vigyázz, nehogy ebbe a csapdába essél!
Érdemes egy kicsit a költségvetésen nyújtani, vagy sok más költségből húzni. Tehát, engedd lazábbra a nadrágszíjat, vagy, ha nem teheted meg, csippents le a virágokra, a kiegészítőkre szánt összegből. Ha ez sikerült, akkor keressünk meg egy jó fényképészt. A fotósnak ne legyen más dolga, mint reggeltől estig követni, és megszámlálhatatlan mennyiségű képet készíteni.
A reggeli fáradtság talán azonnal feledteti, hogy egy élesre töltött profi fényképezőgép, és annak szemfüles tulajdonosa lesi minden pillanatunkat. A fodrász, a ruha felvétele, az út a házasságkötő teremig, vagy a templomig megannyi pillanatot foglal magában, amit egy igazi szakember azonnal lencsevégre is kap.
A nap során elhangzó szónoklatok is számtalan megörökítendő pillanattal bír. Semmi más dolgotok nincs, mint elengedni magatokat, hiszen, amit eddig nem intéztetek el, az már úgy is marad. Fesztelenül, szerelmesen élvezzétek ki, hogy ez a ti napotok.
A templomkertben, vagy egy szép réten beállított képek is készüljenek, hiszen az olyan romantikus.
Az esküvői készülődés, a hivatalos procedúra, a család szórakoztatása, és a hivatalos, és kötelező beszélgetések után nagy jól fog esni, amikor egy kellemes estén, újdonsült pároddal kiválogatjátok a kedvelt képeket.
Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a képek olyan eseményekről is árulkodnak, melyekről lemaradtatok. A felismerés öröme is gyönyörködtet, nem csak a változatosság.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás