Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Az esküvő előszele

Az esküvő előszele

Mikor eldöntöttétek, hogy nektek együtt a legjobb, és nincs megállás egészen az anyakönyvvezetőig, akkor el kell kezdenetek gondolkozni, hogyan közlitek mindezt azokkal, akiket vendégül szeretnétek látni az esküvőtökön.
Ez az első, ami a ti napotokat prezentálja, ezért sem mindegy milyen meghívót választotok.
Itt is az a fő szempont, hogy hozzátok mi áll a legközelebb. Illetve az sem elhanyagolható, hogy visszaadja az esküvőtök hangulatát.
Mára a meghívók többnyire nem csak egy funkciót töltenek be, gyakran ajándékként, lakások díszeként is megállják a helyüket.
Ezért is kell jól átgondolnotok, mielőtt döntötök bármelyik mellett.
Sok meghívótervező program áll a rendelkezésetekre, illetve több szolgáltató nyújt lehetőséget arra, hogy saját magatok rakjátok össze a meghívótok tervét.
De persze vannak ennél egyedibb ötletek is, ilyen például a saját fényképetek beleillesztése a meghívó elején található képbe. Ez nagyon vicces és egyedi megoldás, és garantált a siker a vendégek oldaláról is. Bár az is igaz, hogy ez több időt vesz igénybe, mint egy sablon meghívó megrendelése, de megéri.
Hiszen így nem csak meghívja, hanem meg is nevetteti a vendégeiteket, és nem utolsó sorban jó előszele lehet az esküvőtöknek.
Sőt, ha úgy érzitek, hogy túlteng bennetek a kreatív energia, akkor akár ti is megrajzolhatjátok, megtervezhetitek saját meghívótokat. Elég például egy kis száraz virágot, selyemszalagot ráragasztani, vagy egy montázst készíteni magatokról. Ha belerakjátok magatokat az meglátszik, és ezt mindenki nagyon értékeli

Ezt mindenképpen olvasd el!

Legyen jó az esküvő képed!

Láttál már olyat, hogy ismerőseid, barátaid hezitálva, nem szívesen mutatják meg esküvői képeiket? Bizonyosan igen. …

Hozzászólás