Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Utálom az esküvői képeinket

Utálom az esküvői képeinket

Hányan és hányan gondolják azt, hogy az esküvő életük legszebb, és legtöbbet emlegetett, nem mellesleg legtökéletesebb napja lesz, vagy ha már túl is vannak rajta, akkor az volt.
Az ő szívükben, a lelkükben, az emlékeikben valóban ez lehetett a legcsodálatosabb nap életükben, de sokszor a fényképek többet árulnak el a “tökéletes” napról, mint amiről a “legendák” szólnak.
Tegye mindenki a szívére a kezét és vallja be önmagának, hogy amikor egy újdonsült barát, kolléga mesél a nagy napról, de a képeken ideges, kivörösödött szemű és arcú, rosszul szabott ruhában, idegesen beállított képeket nézegeti, hát, nem a boldogság tükröződik. Ezt mindenki konstatálja, de azt mondja, hogy “milyen szépek vagytok a képen”, vagy hogy “milyen aranyos a párod, hogy ilyen ideges”. Ezek a vélemények nyilván nem az igazság szavai, de nem akarja senki megbántani azt a szerencsétlent, aki még mindig azt hiszi, hogy az idő a képeket is megszépíti.
Mi is lehet a megoldás?
Azoknak, akik már túl vannak az eseményen, javasoljuk, tegyék képeiket vidám, színes keretbe, vagy készítsenek montázsokat képaláírással. Ezek a vicces kommentárok más színben tüntetik fel a hibákat. Ha valaki meglehetősen minimalista, válasszon olyan keretet, mely összeolvad a képpel, vagy a szoba színével. Ne keltsen feltűnést a hibás kópia.
Akik még előtte vannak, és még csak álmodoznak, vagy már serényen készülődnek arra a napra, azt tanácsoljuk, hogy válasszanak rugalmas fényképészt.
Ez mit is jelent? Szánjunk rá egy kicsivel több pénzt, és arra adjunk megbízást a fényképésznek, hogy tisztes távolságból, hogy ne legyen zavaró, folyamatosan fényképezzen. A fényképészek memóriakártyára dolgoznak, ahol bőven van hely. A pikantériája, hogy néhány nap múlva a képek kiválasztásánál fantasztikus szórakozásban részesülhet az, aki ezt a tanácsot megfogadja.
Bizonyosan jó móka lesz.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás