Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Hol vásároljunk?

Hol vásároljunk?

A kényelmes vásárlás már meglehetősen elterjedt Magyarország szinte összes települését tekintve. A városiak, saját bevallásuk szerint is lusták, ezért választják azt a lehetőséget, ami egyenesen a házukig, lakásukig hozza a kívánt terméket. A vidékieknek pedig sok esetben ez az egyetlen megoldás jöhet számításba, hogy bizonyos árucikkekhez hozzájussanak, vagy követhessék a napi divatot. Rengeteg olyan falu, község található távol a városok nyüzsgésétől, ahol nemhogy bevásárlóközpont nincs, de még nagyobb bolt sem található. Így aki teheti, az a házhoz szállítást választja
Az egyik legismertebb lusta-webáruház, a Vatera. Az emberek 95%-a ismeri, és hozzávetőleg 80%-uk már szörfözött is az árukínálatban, vagy esetleg már vásárolt is.
Az eladók és vevők legféltettebb kincsei ezen rendszerben a megbízhatóságuk. Minden vásárlás eladással párosul, melynek megvalósulását követően a vevő és az eladó egy-egy rövid értékelésben minősíti a másik felet. Ez az információ nagyon hasznos lehet a következő eladónak, vagy vásárlónak, hiszen valamilyen véleményt azonnal lát a másik oldal adatlapján.
A megkérdezettek nagy hányada pozitív érvként még az olcsóságot is kiemelte a Vatera előnyeit tekintve.
Technikailag is nagyon egyszerű a használata. Csak ki kell választani az oldalon a megvásárolandó árucikket, mely lehet a mosóportól az ékszereken át az autó alkatrészig bármi. Ha kiválasztottuk, regisztrált felhasználóként megrendeljük a terméket, kifizetjük, és várunk. Hamarosan a megérkezik amire oly nagyon vártunk.
Élvezzük a nyugalmat!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás