Kezdőlap / Üzlet / Vatera / A virtuális piactér

A virtuális piactér

A vatera – n mindenki talál magának valót. Nem kell hozzá más, mint egy felhasználónév, elegendő pénz, és pár perc szabadidő a regisztrációhoz.

Mit kínál az oldal? Használt antik rágógumin át, új príma állapotban lévő könyvekig mindent, ami szem szájnak ingere. Gazdát cserélt itt már koncertjegy, film és műszaki cikk is. Az eladásnak/vásárlásnak több módja áll rendelkezésünkre. A fix áras termék esetében, egy gombnyomással meg tudjuk venni a kiszemelt darabot. De a boldogságunk útja lehet ennél döcögősebb. Az eladó licit alá bocsáthatja eladni kívánt áruját. Ha az aukció végén mi ígértük a legnagyobb összeget, előzetes egyeztetés után a pénz és a termék gazdát cserél. A licitálás – ha van ellenfél- izgalomban tartja a vásárlót, naponta többször megnézi, hogy áll az állás, és a végső győzelem érzése felbecsülhetetlen.

A honlap üzemeltetői gondoltak a kétkedőkre is. Minden felhasználót lehet értékelni a profiloldalán. Így vásárlás előtt megbizonyosodhatunk, hogy egy pontos és megbízható, vagy egy hanyag, nem törődöm embertől fogunk vásárolni. De ez a módszer vice versa módon működik. Az oldalon fontos szabályokat kell betartani, ha valaki vétkezik ( nem küldi el az árut, vagy nem utalja/ küldi át a pénzt) szigorú következményekre számíthat.

Nem kell nyilvános piacra járni, méreg drága helypénzt sem kell fizetni, és ki ne szeretné otthon, a kényelmes nappaliból telepakolni a virtuális kosarát, sorban állás, lökdösődés nélkül. Nincs nyitási és zárási idő sem, akkor nézelődhetünk a virtuális standokon, amikor az időnk engedi. A vatera megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a vásárlók és az eladók életét.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Leave a Reply