Kezdőlap / Tudomány / A harmadik gyökérfaj első nagy civilizációja

A harmadik gyökérfaj első nagy civilizációja

A mennyországot a Földön akarva kell elérni ahhoz,hogy maradandó tulajdonná válhasson. Csak nagyon lassan ébredt fel az ember lappangó tudata, de ezáltal az állati erők is fokozódtak bennük. Megkezdődtek a háborúk, és a fejlődés megindult a maga útján.
Az istenek is visszahúzódtak a Föld látható síkjairól, és véget ért az Aranykor, hiszen a tavasz sohasem örök. Az éghajlat is hűvösebbé vált, és az állatok, amelyek addig jóindulattal fordultak az emberek felé, veszélyessé váltak. A kezdődő fájdalom és szenvedés azonban megváltoztatta az emberek gondolatait, és elkezdtek segítségért fohászkodni. Erre isteni követek és tanítók jöttek segítségül, és kezdetét vette egy dicsőséges civilizáció kialakulása.
Így kezdődött a harmadik gyökérfaj első nagy civilizációja, amely olyan dicsőséges, gazdag és ragyogó volt, hogy a görögök, rómaiak és az egyiptomiak civilizációja teljesen jelentéktelennek tűnik mellette. Az „égi vezetők” kormányzása alatt virágzott a művészet és a tudomány, és tökélyre fejlesztették a csillagászatot, az építészetet és a matematikát.
Különbségek természetesen annak idején is adódtak, akárcsak ma. A primitívek és a zsenik alkották a két végletet. Mivel az ilyen csúcspontok elérésekor mindig erőteljesebbé válik a materializmus, így az önzés, és az ehhez tartozó irigység és háborúskodás is felerősödött. Minden civilizációban élnek olyan emberek is, akik a belső fényüket és tudásukat követve elsősorban a jövőjük talaját formálják.
A harmadik faj földrésze, amelyet Lemuriának neveznek, ma a Csendes-óceán fenekén terül el. Az óceán jelenlegi szigetei, Amelyek egykor Lemuria hegyeinek a csúcsai voltak, pontokként emelkednek ki az óceán víztükréből. Az egyik hatalmas városuk, amelyet eredetileg teljes egészében lávából építettek, nem messze helyezkedett el attól a ponttól, ahol most a Húsvétszigetek terméketlen talajú, keskeny sávja húzódik.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kullancsról

A kullancsnak szerte a világon közel 800 faját ismerjük. Kis hazánkban eddig 42 féle fordult …

Hozzászólás