Kezdőlap / Fényterápia / A kiegészítő fényterápia napjainkban

A kiegészítő fényterápia napjainkban

A betegségek egyik alternatív kezelési lehetősége, a Bioptron fényterápia. Az ilyen fajta kezelés egyik pozitív vonulata, hogy nem ismert semmi féle káros mellékhatása.
A Bioptron lámpáról én már kb. 15 éve hallottam először , 5-6 éve magas is használom. A lámpa alkalmazása szinte világszerte, széles körben elterjedt, a megelőzés és magának a betegség terápiájának továbbá a rehabilitációnak az egyik eszköze.
A fény terápiájánál magának a fénynek a bonyolult hatását használják különféle kezelésekre. A polarizált fény a bőrön keresztül képes pozitív folyamatokat beindítani, különösen a sebészet, az ízületi problémák területén belül.
A természetes gyógymódok iránt már régóta megnövekedett az érdeklődésünk, hiszen a gyógyszerek okozta mérgezések, mellékhatások miatt egyre inkább fordulunk olyan segítséghez, melyek mentesek a különféle utóhatásoktól. A fényterápia képes ismét egészséges működtetésre késztetni a különféle sejtjeinket, ezt a fényterápiát kisegítő színterápia is erőteljesen segíti. A különféle betegségek gyógymódjához megvannak azok a színek, melyek használatával komoly előrehaladás érhető el a gyógyulás terén.
Nagyon hasznosan és eredményesen használtam a lámpát a különböző sportsérülések esetén, valamint a gyulladásos eredetű problémáim esetén. A múltkor igen fájt a fogam, elkezdtem lámpázni és fél óra elteltével valóban csökkent a fájdalom a fogamban.A Bioptron lámpa 2 perces időközökben sípol, különféle könyvek is a rendelkezésünkre állnak azzal kapcsolatban, hogy melyik színt, milyen betegégre és hány percig használjuk. Én azért tovább is szoktam, mert az idült betegségek kezelése már nagyobb türelmet igényel. Vigyázni kell, hogy a szellőzés megfelelő legyen a lámpa működése közben, mert a ventilátor meghibásodása esetén a lámpa elromolhat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fényterápia: a kék és a vörös fény hatásai a bőrápolásban

Lehetséges, hogy az arcra sugárzott fény látványosan újraéleszti az idősödő bőrt és segít a bőrbetegségek …

Leave a Reply