Kezdőlap / Homeopátia / A homeopátiás fogyás

A homeopátiás fogyás

Piszok sokan vagyunk, aki a fogyókúrának már szinte minden módszerét kipróbáltunk, toppon vagyunk a különféle gyógyszerekkel, kiegészítőkkel, tornákkal kapcsolatban. Mielőtt csodában reménykednél, fontos tudni, hogy maguk a homeopátiás szerek sem rendelkeznek olyan csodával, melyek a túlsúly ellen azonnal megoldást nyújtanak. Viszont véleményem szerint segítségünkre lehetnek, mely segítséget
egészséges étrenddel továbbá rendszeres testmozgással megtoldva, kiegészítve nagyobb sikereket érhetünk, mint ezidáig. A makacs, ragaszkodó zsírlerakódások egyik oka lehet, hogy a megbolydult anyagcserénk miatt a bélrendszerünk nem működik megfelelően, emiatt számos zavar alakulhat ki. Ezek aztán különféle tüneteket okozhatnak, lassíthatják, sőt gátolhatják a fogyást.

Ha a homeopátiát nézzük elmondható, hogy az nem a tüneteket kezeli, hanem a szervezet természetes öngyógyító működését törekszik visszaállítani. Egyes diétánál előjön a jo-jo effektus, amely rendesen leterheli a szervezetet és nagyobb problémát csinálhat, mint ami előtte volt.

A homeopátiás szerek kiválasztásában mindenféleképpen szakember segítségét szükséges kérnünk, mert annyiféle homeopátiás bogyó létezik, hogy a személyre szabott kezelés mindenféleképpen szaki dolga. Ilyenkor megállapítják, hogy milyen bogyót kell szedni, hány darabot, mert ezen szerekből bizony naponta néha vagy 20 darabot is be kell hogy hammoljunk. A homeopátiás fogyás tulajdonképpen minden tekintetben egy nagyon kegyes gyógymód, hiszen a szervezetet nem terheli le és az öngyógyító folyamatok beindításával tulajdonképpen a szervezet önmagát méregteleníti, önmagát gyógyítja, a fogyás is lassan, de biztosan állhat be.

.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Homeopátia véleményei.

A homeopátia a mai orvostudományi ágazat egyik legjobban feljövő ágazata. A jelentése leegyszerűsítve olyan gyógyszerekkel …

Hozzászólás