Kezdőlap / Homeopátia / Megpróbálták lejáratni a homeopátiát

Megpróbálták lejáratni a homeopátiát

Annak dacára, hogy 2010-ben Angliában már megpróbálták lejáratni a homeopátiát a szkeptikusok segítségével, a betegbiztosítás úgy Angliában, mint Svájcban továbbra is finanszírozza. Most újabb kampányt indított a gyógyszer-lobbi, egész Európában, s nálunk is akadt az ördögnek cimborája? Vagy nem ?
A magukat szkeptikusoknak tartók, azt állítják, hogy a homeopátiában „semmi nincs”, humbugg, csak placébóként hat. Ezért média csinnadrattával, „túladagolják” a homeopátiás szereket, ezzel be akarván bizonyítani hatástalanságukat. Akik ezt nem tudják azok el is hiszik…

Azonban,” ha hall valamit, akkor először nézze, meg ki mondja, majd utána, hogy mit mond!”…

Mennyire lehetnek hitelesek azok, akik ártatlan hiszékenyeket eladósodásra buzdítanak, mennyire hitelesek azok, akik az alkohol mellett törnek lándzsát.
Kik lehetnek ezek? Bizonyosan nem a betegek gyámolítói, gyógyulásukban segítőik! Az ilyen akciók rövid távon eltántoríthatják a gyógyulástól azokat, akik homeopátiával amúgy meggyógyulhatnának, s a hippokrateszi esküjükhöz hű orvosok munkáját is megnehezíthetik. Hosszú távon azonban azzal, a már 200 éves empíriával, tapasztalattal bíró, hivatalosan elfogadott, tudományosan is, a valós életben is számtalanszor bizonyított, tesztelt módszerrel mennek szembe, amelynek segítségével emberek millió gyógyulni, sőt meggyógyulni is képesek. Avagy nem ez a cél? Csak a gyógyíthatatlanság és kezelhetőség? A tartós gyógyszer, vegyszerfogyasztás?
Kinek jó ez, hát nem az egyszerű embereknek az már biztos.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Homeopátia egy allergiás szemével

Aki ismeri a homeopátiát, az tisztában van vele, hogy ez a fajta gyógymód teljesen gyógyszermentes, …

Leave a Reply