Kezdőlap / Homeopátia / Homeopátia egy allergiás szemével

Homeopátia egy allergiás szemével

Aki ismeri a homeopátiát, az tisztában van vele, hogy ez a fajta gyógymód teljesen gyógyszermentes, és szinte számtalan problémára jelenthet megoldást. Én most ezek közül az allergiára koncentrálnék, hiszen már arra is kifejlesztettek ilyen szereket. A homeopátiában az a jó, hogy nem gyógyszert kell szedned a betegség kezelésére. A homeopátia úgy oldja meg a problémát, hogy magát az allergiát okozó anyagot juttatja a szervezetbe. Persze nem kell megijedni, csak nagyon kis mennyiségről van szó.
Az allergiát okozó anyag szervezetbe juttatásával a saját szervezetünk állítja elő az ellenanyagot, így mire eljön az allergiaszezon, már felkészül rá a szervezet. A homeopátia arra törekszik, hogy az immunrendszert szabályozza, erősítse meg, ezért javasolt még az allergiaszezon előtt elkezdeni a szerek alkalmazását, hiszen így alakul ki a megfelelő védelem és immunitás időben.
Az allergiát többféle módon kezelhetjük a homeopátia segítségével. Orvoshoz is elmehetünk, és az ő segítségével állíthatjuk össze saját, egyénre szabott orvosságunkat. De megtehetjük ezt úgy is, ha a tüneteinknek megfelelő szereket kiválasztjuk egy homeopátiás kézikönyvből. Népszerű az ún. megelőző kezelés is, ekkor még az allergiaszezon előtt elkezdjük szedni a szert, és így alakítjuk ki szervezetünk védekező mechanizmusát. Ha ezt a módszert választjuk, már előre felkészítjük szervezetünket, és így a tüneteink sokkal elviselhetőbb formában, vagy egyáltalán nem jelentkeznek majd. Természetesen ha nem készültünk fel előre, akkor sincs veszve minden, ilyenkor is elkezdhetjük szedni a szereket, a tünetek enyhítése céljából.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Homeopátia véleményei.

A homeopátia a mai orvostudományi ágazat egyik legjobban feljövő ágazata. A jelentése leegyszerűsítve olyan gyógyszerekkel …

Leave a Reply