Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / A koszorúslányok feladata

A koszorúslányok feladata

A hagyomány szerint a felnőtt koszorúslányok részt vesznek a ruhapróbán, és a főpróbán is, megszervezik a leánybúcsút, és morális támogatást nyújtanak, felügyelnek a többi résztvevőre, elsőnek táncolnak, és ezen kívül még sok más dolgot csinálnak. Ezek mind olyan íratlan szabályok, amiket jobb előre tisztázni, így tudni fogják a koszorúslányok, hogy mik az elvárásaink velük kapcsolatban.
Az első, és legfontosabb kérdés, ami felvetődik az a ruha kérdése. Minden koszorúslány amiatt aggódik, hogy milyen ruhát kell felvenniük. A ruha kiválasztásánál ne felejtsük el, hogy a lányok különböző méretűek, és magasságúak. Az ő szempontjukat is figyelembe kell venni, hiszen mi sem töltenénk szívesen az egész napot egy olyan ruhában, ami nem is áll jól nekünk. Inkább javasoljunk különböző stílusokat, de ugyanabban a színben.
A leánybúcsú a szingli élet lezárása, amire mindenkinek emlékeznie kell. Természetesen a menyasszony beleegyezése nélkül senki ne szervezzen leánybúcsút, ez alapszabály. Ezen kívül fontos kérdés az anyagi helyzet is, hiszen nem mindenki engedhet meg magának egy egész hétvégén át tartó mulatságot. A koszorúslányok kezdjenek a költségvetéssel, és érdemes megfontolni több lehetőséget is, rengeteg alternatíva létezik a vacsorától kezdve a koktélpartin át a wellnessig.
Az esküvőn pedig a koszorúslány feladata, hogy mindenben segítse a menyasszonyt. Szánjunk arra időt, hogy átbeszéljük a nagy nap eseményeit. A koszorúslányoknak azt is tudniuk kell, hogy kinek hol a helye, és jobb, ha minden váratlan eseményre felkészülnek. Figyelniük kell a menyasszony fátylára, az uszályra, és a csokorra is, amikor elkezdődik a ceremónia.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hajós esküvők

Aki elegáns és modern, exkluzív hajón szeretne házasságot köttetni,az alább felsorolt érdekes hajók közül választhat. …

Hozzászólás