Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / A pap -Háború a vámpírok ellen

A pap -Háború a vámpírok ellen

műfaj: horror,misztikus
rendező: Scott Stewart
főszereplők: Paul Bettany, Karl Urban, Cam Gigandet, Maggie Q, Lily Collins, Steven Moyer, Brad Dourif, Christopher Plummer
ró: Hyung Min-Woo
forgatókönyvíró: Cory Goodman
zeneszerző: Christopher Young
operatőr: Don Burgess
producer: Michael De Luca, Joshua Donen, Mitchell Peck, Sam Raimi
executive producer: Josh Bratman, Glenn S. Gainor, Steve Galloway, Stuart J. Levy
vágó: Lisa Zeno Churgin
A film 85.perc

A film a jövőben játszódik Minden sötét és lerombolt.Évszázadok óta tart a harc emberek és vámpírok ellen. Vámpír hordák zöme lepte meg az emberiséget. Az emberiség az egyház által védett falukba menekülnek, amelyek hatalmas falakkal vannak körül véve. Az egyik katonapap unokahúgát elrabolja egy vámpírhorda.A pap nem törődve az esküjével mindent hátra hagy és neki indul felkeresni unokahúgát.A falon kívülre, a végtelen sivatagba vezető hadjáratán elkíséri őt a lány vőlegénye, a senkiföldje egyik nyughatatlan seriffje és egy katonapapnő aki ha közelharcra kerül a sor nem evilági tudását is fegyvernek használja.
Szükségük is lesz rá a félelmetes világokba vezető útjuk során. Hiszen az ellenfeleik sem evilági lények. A papnak is meg vannak a fondorlatai. A veterán pap harc terén otthon van. A pap barátja aki egykor eltűnt és halottnak hitték, mégsem halt meg. A vámpírok maguk közé fogadták. Ő élt a lehetőségekkel és egyre nagyobb a hatalma. A papra és pár követőjére vár a nemes feladat, hogy gátat szabjanak a gonosznak és evvel megmentsél a földet és a benne élő emberiséget. A filmet 2011ben mutatták be.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mozi elődje

A mozgókép, mint olyan nem volt új. A 19. században a laterna magica nevű ős-vetítőgépet …

Hozzászólás