Kezdőlap / Pénzügy / Hitel / A szabad felhasználású személyi kölcsön,mint rugalmas pénzügyi segítség

A szabad felhasználású személyi kölcsön,mint rugalmas pénzügyi segítség

A szabad felhasználású kölcsön igénylése estén az igénylő személy,egy bizonyos összeget kölcsönöz a banktól,amit bármire elkölthet,kezes és fedezet bevonása nélkül.
Előnyei:-kezes és ingatlan fedezet nélkül igényelhető
-tetszőleges célra felhasználható
-forint alapú kölcsön,nincs árfolyam kockázat,és a futamidő teljes hossza alatt állandó a törlesztő részlet.

Milyen célra használható fel a szabad felhasználású személyi kölcsön?
-Bármilyen célra fel lehet használni,lakásfelújításra,esküvőre vagy utazásra is.Kérvényezni kell a banktól,amely elbírálja kérelmünket,és pozitív elbírálás esetén az összeg folyósítás után szabadon felhasználható bármilyen célra.
Előfordulhat,hogy egyedül nem tudjuk igényelni a kölcsönt,mert munkabérünk bizonyos százaléka nem fedezné a törlesztőrészleteket,akkor megtehetjük,hogy társigénylőt,kezest,adótársat vonunk be a kölcsön igényléséhez.
Manapság ez az egyik legelterjedtebb és leggyorsabb engedélyezett kölcsönök közé sorolható,bárki számára aki rendelkezik munkahellyel,rendszeres jövedelemmel.Fontos,hogy az igénylő nevén ne legyen másik hitel,ami törlesztési részlete elmaradást mutat,ha mégis elő fordul,akkor ebben az esetben a bank elutasítja automatikusan a személyi kölcsön kérelmét.
Adótárs bevonásával nagyobb összeget is igényelhet.
Több kölcsön folyósítására csak és kizárólag a Bank hitelbírálatának pozitív hitelbírálata alapján kerülhet sor.Mégpedig csak akkor,ha a további kölcsönökre vonatkozó feltételek a Kölcsönkérelemben foglalt értékhatár alatt és az első Kölcsön Értesítőben megadott korlátok között vannak.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Gyorshitel

Gyorshitel igénylésére akkor van szükségünk, ha sürgősen pénzhez szeretnénk jutni, ám erre nincs más mód, …

Leave a Reply