Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / A teknős és a szerelem

A teknős és a szerelem

Sárkányfejű teknős a fején kis teknőssel.
Érdekes, izgalmas kombináció. Hatása akkor mutatkozik meg leginkább, ha úgy érezzük, a párunkhoz fűződő kötelék megállt, nem fejlődik tovább. Hazavihetjük a teknőst akkor is, ha épp egyedülállóak vagyunk, s mielőbb szeretnénk változtatni ezen az állapoton. A teknős a hosszú, boldog kapcsolat őre, s akkor is bizton számíthatunk rá, ha épp az újrakezdés szakaszában vagyunk. A páncélos jelképezi a hosszú, bölcsességgel átitatott életet és a biztonságot, a sárkány a jó szerencsét példázza. A szobor harmadik tagja a kis teknős, új dolgokat hozhat életünkbe.
Foglalkozzunk mindennap a teknőssel, mint ahogy szerelmünkkel is tennénk, tesszük! Tegyünk egy darab piros szalagot a teknős szájába, majd keressünk neki helyet a lakás Szerelem és házasság zugában. Naplemente után fordítsuk el, hogy „kitekinthessen ” az ablakon, reggel viszont első dolgunk legyen, hogy visszafordítjuk. Ügyeljünk rá, hogy egész nap a szoba felé nézzen, különben veszendőbe megy energiája. A Sárkányfejű teknős tiszteletet érdemel, mivel képes álmainkat valóra váltani.
Sárkány és Főnix
Egyesülésük a szerelemből, házasságból fakadó öröm legerőteljesebb szimbóluma. A Főnix termékennyé teheti a meddő házasságot (női princípium), a Sárkánnyal (férfi princípiununal) együtt pedig sok egészséges utódot adományoz a házaspárnak.
A Sárkány az erőt, a jóságot, a bátorságot, a következetességet és a kitartást jelképezi, míg a Főnix a virágzást, a békét és az uralkodó dinasztia sikerét ígéri.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás