Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Filmelőzetesek / Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész

Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész

Hollywoodban is lázban égnek az emberek, ugyanúgy, ahogyan a magyarországi Twilight rajongók is, hiszen 2011.november 18-án végre bemutatásra kerül az új Alkonyat film, a Hajnalhasadás /Breaking Down/ I.része a mozikban, Bill Condon rendezésében. Szám szerint a negyedik rész.
Kevés dolog biztos a filmiparban, de az az egy 100%, hogy ez a rész is nagy sikert fog aratni, ugyan úgy, ahogyan az előző három is. És ezzel még nem lesz vége az izgalmakban bővelkedő sorozatnak!

Akik olvasták a könyvet sejthetik, hogy talán ez lesz az eddig legizgalmasabb és legmegrázóbb filmje a sorozatnak.
Bepillantást nyerhetünk Edward és Bella meseszerű, csodálatos esküvőjébe. Aminek persze nem mindenki fog örülni, főképp a reménytelen szerelmes Jacob nem. Láthatjuk amint Edward és Bella nászútra indul egy gyönyörű szigetre és beteljesedik végre szerelmük, melyre oly rég óta vártak. Szerelmük gyümölcse egy félig ember – félig vámpír kislány lesz, akinek a Renesmee nevet adják, a két nagymama / Rene és Esmee/ után. Ez a tény viszont, hogy félig élő, félig vámpír gyermek születik, nagy felbolydulást kelt a vámpírok között. Bellának pedig meg kell védenie imádott gyermekét a rosszakaróitól.

Sok furcsaságot láthattunk már Hollywood-ból, de ez felülmúlja minden képzeletünket. Az ember-vámpír szerelem új dimenziókra lép! Aki nem látta még az előző részeket, annak még van ideje novemberig bepótolni, és mindenképp érdemes is, mert az évtized filmjét nem érdemes kihagyni!
Mozira fel hát! Mindenki jelölje a naptárban a napot és legyen ott a bemutatón, akár az első sorban!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kung Fu Panda 2.

A mese ott folytatódik, ahol az első rész abbamaradt: Po, a Sárkányharcossá avanzsált ifjú és …

1 hozzászólás

  1. szia mért nem lehet meg nézni pedig nagyon jó film

Leave a Reply