Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / Álmok otthona (2011)

Álmok otthona (2011)

Az Oscar-díjas Jim Sheridan (Apám nevében, Testvérek), ami Álomház (Dream House) című thrillere 2011. szeptember 30-án debütál az amerikai mozikban, a magyar bemutató október 6-án várható. A főszerepeket kiváló színészek, Daniel Craig, Rachel Weisz és Naomi Watts játsszák.

Will Atenton (Daniel Craig) az elismert és sikeres író feleségével (Rachel Weisz) és két lányukkal egy New England-i kisvárosba költöznek. Épp hogy elkezdenek berendezkedni új otthonukba, mikor kiderül, a ház, ahová költöztek egy brutális gyilkosság helyszíne volt. A korábbi tulaj kegyetlenül megölte feleségét és gyermekeit, és a kisvárosban szinte mindenki úgy hiszi, a kíméletlen férj még mindig életben van.

Willt nem hagyja nyugodni a dolog, és elkezd nyomozni a gyilkosság után. A történtek felderítésében a szomszédjuk, Ann Paterson (Naomi Watts) lesz segítségére, aki jól ismerte a meggyilkolt családot. Úgy döntenek, hogy megpróbálják kideríteni, mi áll a rejtélyes gyilkosság mögött, azonban ahogy előrébb jutnak az eset megismerésében, rájönnek, hogy a ház nem csupán az előző lakók életére volt hatással, de ők maguk is veszélyben vannak.

A néhol már horror elemet tartalmazó thriller mindenkinek tartogat meglepetéseket és izgalmakat.

rendező: Jim Sheridan
forgatókönyvíró: David Loucka
operatőr: Caleb Deschanel
producer: Daniel Bobker, Ehren Kruger, David C. Robinson, James G. Robinson
vágó: Glen Scantlebury, Barbara Tulliver

szereplő(k):
Daniel Craig (Will Atenton)
Rachel Weisz (Libby Atenton)
Naomi Watts (Ann Patterson)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vágta

Vágta című színes amerikai családi dráma 1983-ban készült. A film eredeti címe Phar Lap. A …

Hozzászólás