Kezdőlap / Társadalom / Vallás / Amikor megváltoznak az idők

Amikor megváltoznak az idők

Napjaink legismertebb avatárja Sathya Sai Baba, ám ő kozmikus avatár, mint ahogy Maitreya planetáris avatár. Ez azt jelenti, hogy Sathya Sai Baba a Naprendszerünkön kívülről érkezett hozzánk, hogy segítsen Szanat Kumárának, a Világ Urának. Az ugyancsak Indiában élő Bala Sai Baba, aki Sathya Sai Baba egyik tanítványa, már kevésbé ismert. Napjainkban sok
indiai mester tevékenykedik az egész világon, akik mindenütt a meditáción keresztül tanítják az evolúció lépéseit.
Valamennyi mester a bolygó-Logoszunk tervei szerint irányítja az evolúciót a Földön, aki ezt a tervet a Nap-Logosszal is összhangba hozza. Hiszen minden bolygó-Logosz a saját fényminőségével is hozzájárul a Nap-Logosz terveihez. Ugyanígy a Nap-Logoszunk is arra törekszik, hogy összhangba hozza a tervét a Szíriuszról kiinduló, még nagyobb és magasabb tervvel.
A spirituális megnyilatkozások rendszerének a tana az egymásba érő és tudatos energiaátvitel az isteni megnyilvánulások egyik síkjáról a másikra. A mesterek ismerik ezt az utat, mert ők élő istenek, és a munkájukkal az emberiséget kísérik.
Amikor megváltoznak az idők
A megújulás időszaka már a XV század végén, az úgynevezett „sötét középkorban” kezdődött, amikor a papság, és fokozódó mértékben a polgárság is egyre több jogot kezdett követelni magának. Mert az egyház mellett már régóta a királyok is a keresztény hit védelmezői voltak, akiknek szintén a feladatai közé tartozott a kereszténység egységének a megőrzése.
Ennek megfelelően az egyház befolyása erős hatást gyakorolt az emberek gondolkodására. Így ennek az időnek a tanai szerint az ember csakis egyetlen okból vált a világegyetem középpontjává, mégpedig azért, hogy vagy elérje a megváltást, vagy örök időkre elkárhozzon.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A vízkeresztség

A keresztségek a Bibliai alaptanítások, fundamentumok közé tartoznak. Két keresztségről beszél a Biblia, melyekre mind …

Hozzászólás