Kezdőlap / Önismeret / Ezoterika / Angyalkommunikáció

Angyalkommunikáció

Elolvasva ezt a címet, mindnyájunkban felmerülhet a kérdés, hogy kik is valójában az angyalok, és léteznek e. Az angyalok túlvilági lények, egyesek szerint energiák, energiahalmazok. Ők azok, akik figyelik az univerzumot, őrködnek, hogy minden rendben legyen, és nagy erővel rendelkeznek. Az emberi testben őrzik a csakrákat, a tudatunkat, az energiánkat, és fények, színek, energiák formájában nyilvánulnak meg. Az arkangyalok a fő elemek (föld, tűz, víz, levegő) őrzői, de emellett ők kapcsolják össze az embereket a tökéletességgel, és a teljességgel. Az angyalok mindig velünk vannak, csak nem minden ember hisz bennük, ezáltal kizárja őket gondolatából. Egyes emberek, akik elfogadták azt, hogy földöntúli lények léteznek, folyamatos kapcsolatban tudnak állni velük, ilyen emberek a látók, de vannak akik hallják, vagy megérzik a közelségüket. Ahhoz, hogy közel kerüljünk egy angyalhoz, be kell engednünk őt az elménkbe. Az ezoterika szerint minden ember folyamatos kapcsolatban van velük, hiszen az angyalok akkor is tudják a mi sorsunkat, ha mi nem fogadjuk ezt el, vagy nem hiszünk bennük. Tehát ezek után, hogy folyamatos kapcsolatban vagyunk velük, jogos a kérdés, hogy mi történik akkor, amikor valamilyen balszerencsés esemény ér minket. Az ezoterikában ezt úgy fogalmazzák meg, hogy olykor az angyalok szándékosan hagynak megtörténni bizonyos dolgokat, hogy mi aztán átgondoljuk, jó úton járunk e. Ezzel próbálnak rávezetni mindet a helyes útra. Az angyalok mindig a helyes irányba terelnek minket, különböző jeleket adnak, céljuk, hogy életünket öntudatosan, teljességben éljük.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szabadkőművességről

Ez a társulat világszerte több millió taggal bír, heterogén, számtalan formában működő mozgalom, önértelmezése szerint …

3 hozzászólás

  1. Misterlady ! Kitöröltem a véleményem, és nem miattad, nézd el nekem. Csak rájöttem,hogy a valódi véleményt nem lehet itt megbeszélni,vagy vitafórummá fejleszteni. Vagy a kutya sem kíváncsi rá. :)De remélem megkapod a hozzászólás pontomat, mert eredetileg volt mit hozzáfűznöm. Szia , szép napot.:)

  2. Én hiszek az angyalok létezésében és nem azért, mert valaki mondta, hogy vannak, hanem mert érzem is őket! :)

Hozzászólás