Kezdőlap / Egészség és fitness / Easy-fit / Az EasyFit összetevői

Az EasyFit összetevői

Az EasyFit összetevői között megtalálhatók gyümölcsök, teák, és a fahéj is egyaránt. Ezek jótékony hatását külön – külön is bizonyították, de együtt még jobb eredményt érhetünk el velük. A gyümölcsök végtelen vitamintartalma, antioxidánsban dússága és rostokban gazdagsága mellett érdemes sorra vennünk a többi összetevőt is.
A fahéj, nemcsak hogy nagyon finom fűszernövény, de már évszázadok óta használják gyógyászati célokra is. Pozitív hatásai között megemlíthetjük a vírus, és baktériumölő hatását is. Ezen kívül a gyógyhatásai is nagyon rendkívüliek, kiemelkedően pozitívan hat az emésztési zavarokra, emellett a szépségiparban is említésre méltó, hiszen segít abban, hogy a cellulitiszt eltüntessük. Emellett képes szabályozni a vércukor szintet is. Gyakran emlegetik öregedés gátló hatását, és újabb információk szerint még a vérnyomást is csökkenti. Az eugenol olaj tartalmának köszönhetően fájdalomcsillapító hatásáról is hallhattunk már.
A következő összetevő a zöld tea, melynek jótékony hatásáról már mindnyájan hallhattunk. Alapvető tulajdonsága, hogy kiváló egészségmegőrző hatása van, azonban a zsírégetési folyamatokat is felgyorsítja. Emellett a zöld tea javítja az emésztést, és segít a lerakódott zsírok lebontásában is. Az egészségre a pozitív hatását nagymértékben a benne fellelhető antioxidánsoknak köszönheti.
Végül feltétlenül említést érdemel a java tea, mint összetevő, mely Délkelet Ázsiából származik. A java tea vízhajtó tulajdonságának köszönhetően segít megszabadulni a testünkben felgyülemlett felesleges víztől. Ennek hatására felgyorsítja az emésztési, és az anyagcsere folyamatokat, így elősegíti a zsírok lebontását, és a szervezet kitisztulását.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért más az Easy-Fit?

Amerika táplálkozási kiegészítő piac egyik vezető terméke az EasyFit melynek segítségével több millióan értek el …

Leave a Reply