Kezdőlap / Társadalom / Online társkeresés / Az internetes társkeresés rejtelmei – Minden kezdett nehéz

Az internetes társkeresés rejtelmei – Minden kezdett nehéz

Mielőtt regisztrálunk egy társkeresőre el kell dönteni, hogy tulajdonképpen mit is akarunk, egy kis kalandot, egy szexpartnert vagy komoly kapcsolatot szeretnénk. Amint eldöntöttük megkereshetjük a nekünk a megfelelő társkeresőt az interneten több százat találunk belőle.
Legelőször azt nézzük meg, hogy a társkeresőnek hány tagja van, és ebből hány az aktív vagyis hányan vannak általában on-line a társkeresőn. Ha 1000 tagból állandóan csak 3 aktív akkor oda nem érdemes regisztrálni.
Kiválasztottuk a társkeresőt, ezután a jön a legnehezebb a regisztráció. A regisztrációkor egy nick nevet (becenevet) kérnek, és ezzel még nem is lenne baj, de mikor megadott kiderül, hogy ez a név már foglalt. Próbáljunk meg egy másikat, megint csak foglalt, ilyenkor sincs semmi gond, elég ha név mellé biggyesztünk egy megkülönböztető számot. Igaz ilyenkor már nem olyan eredeti, mint amilyet szeretünk volna, de legalább ezzel megvagyunk. A nick név választásakor legjobb, ha a valódi becenevünket adjuk meg (kivéve, ha nem titkos kapcsolatot keresünk, mert a jellegzetes becenévről bárki ránk ismerhet) vagy egy ránk jellemző nevet választunk.
Amint ezzel kész vagyunk jön az újabb fejtörés a regisztrációnál. Mi legyen a mottó? A mottó nélkül is ugyanis nem fog tovább engedni. A mottó választásánál legyünk egyediek és kerüljük a sablonos szövegeket pl. „Találj rám”, „Téged kerestelek” stb.
A regisztrációnál a legtöbb társkereső oldal kéri, hogy írj egy bemutatkozó szöveget. Megszabja a karakterszámot is. Ide írhatsz bármit, itt szokták „fényezni” magukat az emberek. Teljesen mindegy mi van ott, egyrészt ennyi karakterszámban lehetetlen bemutatkozni. A másik ok amiért bármit írhatsz oda magadról az, hogy senki sem kíváncsi rá, az emberek a fénykép alapján döntenek. Megnéznek és ha tetszel akkor írnak.
Ezzel kész a regisztrációnk. Van olyan társkereső ahol előbb átnézik az adatlapodat a moderátorok és amíg nem kapsz emailbe értesítést, hogy minden rendben addig nem tudsz csinálni semmit, esetleg az adatlapokat nézegetheted, máshol meg azonnal kezdhetted a böngészést a tagok között.
Sikerült a regisztráció, megkezdődhet a társkeresés.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Álljunk össze mint két Online LEGO

Mindenkiben megmozgat valamit az a kijelentés hogy Online Társkeresés. „Vajon milyen lesz? Tényleg Zöld a …

Leave a Reply