Kezdőlap / Divat-szépség / Ruha / Bugyimustra

Bugyimustra

Az alsónemű, amit viselünk, sokat elárul rólunk. Más személyiséget tükröz egy egyszerű pamut bugyi és egy falatnyi csipkecsoda. Idős és fiatal, duci és vékony más-más darabokat részesít előnyben.
A színes alsóneműk minden testalkaton jól mutatnak. A fazonok sokasága pedig lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára ideálisat, ami épp ott takar, ahol szükség van rá.
Legnépszerűbb a tanga. Igazából még mindig csak a fokhagymagerezd fenéken és az arányos testalkatúakon mutat tökéletesen, mégis sokan választják ezt. Ebben közrejátszhat az is, hogy a férfiak ezt tartják a legszexisebb alsóneműnek. Még a tangákon belül is számos változat kapható: van, amit szinte csak egy vékonyka csík alkot, vannak a sejtelmes, félig áttetsző csipke csodák, és hagyományos, pamutból készült is létezik, természetesen hihetetlenül sok mintában. Sokan úgy vélik, hogy ennél kényelmesebb viselet nincs, és egyetlen hátránya, hogy a testhez simuló ruhákon átlátszik a vonala; míg mások elképzelni sem tudják, hogy ilyen „fenékbe vágó” alsóneműt viseljenek.
És ott vannak a vicces mintájú, normál fazonú bugyik, az örök gyerekeknek. Legtöbbjük azzal hódít, hogy kényelmes, pamut anyagból készül, ráadásul a minta még jobban feldobja. Akik az ilyen darabokat kedvelik, valószínűleg bohókás emberek, akiknek fontos a humorérzék és nincs az a móka, amiben ne lennének partnerek.
A sportosabb lányok általában a kicsit fiúsabb, sort-szerű alsónemű mellett voksolnak. Előnye, hogy mivel több anyag van benne, többet takar a kényes részeken. A hátránya az, hogy a kevésbé vastag anyagból készült (például nem farmer) ruhák alatt biztosan átnyomódik a bugyi vonala.
A francia bugyi átmenet a tanga és a sort között, hiszen elől és oldalt viszonylag sokat takar, ám hátul ívelt a kialakítása, így a fenékből többet mutat. Általában olyan anyagból készül, ami könnyű viselet, nem vág a húsba, így bármilyen ruha alatt jól mutat.
A lényeg az, hogy a számunkra legkényelmesebb, vagy az alkalomhoz illő fehérneműt viseljünk.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nanotech ruci

Hogy milyen is lesz a jövőben ruházatunk, senki nem tudja a választ. De a modern …

Hozzászólás