Elkezdtük jó páran Béres Alexandrát követni… Nem tudjuk még, hogy milyen a fogyókúrája, de ő már bizonyított az életben, azt hiszem csak jó tanácsokat tud adni. Remélem sokaknak segítek ezzel a táblázattal, s sikeresek lesznek a fogyózók. Én is elkezdtem, s segíteni szeretnék. Gyakori élelmiszerek 30 index alatt. A bevezető …
Érdekel a cikk folytatása? »Fogyókúrás receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához
2 napja kezdtem ezt a diétát, mert jónak találtam eddigi diétás tapasztalataim alapján. Úgy látom, nincs híján vitaminnak, ásványanyagnak és szénhidrátnak sem. Összegyűjtöttem, mi ehető az első szakaszban és pár tippet is leírtam, amelyek nincsenek kifejtve, mindent a megfelelő összetevőkből főzök meg és minden ki van már próbálva. Amennyiben bárki …
Érdekel a cikk folytatása? »Zöldséges halleves , Halleves,
A levesek kedvelői a levest az étkezés legfontosabb fogásának tartják. Ha a leves rosszul sikerül, elronthatja az egész étkezést. Az étrend összeállításánál nagyon fontos a leves helyes megválasztása: nehezebb, tartalmasabb ebédet mindig könnyebb, míg könnyebb ételekből összeállított étkezést inkább táplálóbb, laktatóbb levessel vezessünk be Hozzávalók 50 dkg hal 20 dkg …
Érdekel a cikk folytatása? »Vegetáriánus ételek
Itt a nyár, a melegben könnyebb ételekre vágyunk. A piacokon megjelentek a nyári zöldségfélék, amelyeket már nem melegágyas termesztésből árulják a kereskedők, mint pl. a cukkini, a paradicsom, stb. Két könnyen elkészíthető nyári étel receptje: Cukkini rakott Felkarikázunk két nagyobb cukkínit, besózzuk, és lisztbe-tojásba forgatjuk, majd kisütjük. Felkarikázunk öt nagyobb …
Érdekel a cikk folytatása? »Almás hússaláta
Sokszor hallottuk már azt a mondást, hogy „naponta egy alma a betegséget távol tartja”! Ősszel különösen fontos a szervezet „feltöltése”, immunrendszerünk erősítése. Erre jó például az alma, ami nem csupán finom, de könnyen elérhető, mindenütt kapható, és nem utolsó sorban olcsó gyümölcs. Együk változatosan! Ehhez kínálok egy kitűnő almás hússalátát. …
Érdekel a cikk folytatása? »