Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / Csajok, popcorn és A Szép Szörnyeteg

Csajok, popcorn és A Szép Szörnyeteg

Aki gyerekkorában szerette a Disney-féle Szépség és a Szörnyeteg című mesét, annak nagy valószínűséggel elnyeri tetszését ez a „modernkori tündérmese” is. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az érzelmes filmeket!
New Yorkban járunk, a film főhőse Kyle, egy gazdag, beképzelt, önző középiskolás srác, aki felhőtlenül éli napjait egészen addig, míg az iskola boszorkányát, Kendrát fel nem bőszíti, amiért a lányt csúnyán megalázta egy iskolai bálon.
Kendra átkot szór Kyle-ra, minek következtében az iskola legjobb pasija rémségesen csúnyává válik. A boszorkány ultimátumot ad a fiúnak: ha egy éven belül talál valakit, aki azt mondja neki, hogy szereti, akkor az átok megtörik, viszont ha ez mégsem történne meg, csúf külséjével kell leélnie az életét.
Édesapja egy külvárosi házba költözteti Kyle-t házvezetőnőjükkel és egy vak, nagyon jó humorú tanítóval együtt. Így hármasban telnek-múlnak a hónapok, Kyle először teljesen összeomlik, nem bír megbarátkozni új életével, menet közben a barátairól és ex-barátnőjéről kiderül, hogy ők sem szerették igazán. Ez a felismerés rákényszeríti őt arra, hogy változtasson viselkedésén.
A belső változások következtében elkezdi érdekelni egy eddig számára teljesen jelentéktelen lány az iskolából. Kíváncsi a lány minden lépésére, szokásaira, ezért esténként követni kezdi őt, mígnem az egyik alkalommal lehetősége nyílik rá, hogy megmentse egy lövöldözésnél.
Lindy apjával megegyeznek, hogy a lány Kyle-ékhoz költözik egy időre, hogy biztonságban legyen, persze a lánynak fogalma sincs arról, hol és kinél kell élnie ezentúl.
Kyle-nak mindent meg kell tennie, hogy a lány kimondja: szeretlek…

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Salz Ügynök (2010)

Adott egy sok mindent túlélő CIA ügynök (Angelina Jolie), aki munkaideje végén visszafordul, mert a …

Leave a Reply