Kezdőlap / Játékok / PC játékok / Need for Speed: Carbon

Need for Speed: Carbon

A Need for Speed: Carbon egy autóversenyzős videojáték. A Need for Speed sorozat tagja. Szinte majdnem az összes platformra kiadták: PS3, Wii, PC, Xbox 360, GC, PS2, Xbox, DS, PSP, GBA és mobiltelefonra. A játékot az Electronic Arts (EA) megbízásából a kanadai irodája, az EA Black Box fejlesztette. Forgalmazza az EA.
A Need for Speed: Carbon-ban a versenyek városban és sziklás, erdős vidéken, kanyonokban játszódnak. A versenyző feladata, hogy az összes területet meghódítsa, irányítása alatt tartsa és megvédje az esetleges kihívóktól. A hódítás versenyek megnyerésével és a rivális csapatok vezetőjének legyőzésével lehetséges. Viszont az illegális autóversenyzést a rendőrség sem tűri tétlenül, velük is meggyűlik a baja a játékosnak. A különböző versenytípusokban mind más feladatok várnak ránk: a verseny lehet drift, körverseny, sprint, kanyon sprint, traffipax, ellenőrzőpont és akár kanyonpárbaj is.
Az autót a legapróbb részletekig tuningolhatjuk, külső és teljesítmény szempontokból egyaránt.
A játékot 2006. november 3-án adták ki. Játszható egyedül és többen is. A PEGI a 12 éven felülieknek ajánlott csoportba sorolja. Megvásárolható CD-n, DVD-n, Blu-ray lemezen, Wii Optical lemezen és GameCube Game lemezen.
A játék rendszerkövetelményei Windows PC esetén:

  • Windows XP vagy újabb operációs rendszer
  • 1.7 GHz CPU
  • 512MB RAM
  • 5.3GB szabad hely a merevlemezen
  • DirectX 9.0c kompatibilis 64MB Videokártya Radeon 8500 vagy GeForce 4 Ti lapkakészlettel
  • DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

The Sims 3

A The Sims 3 egy életszimulációs játék. Fejlesztője a Maxis, kiadója az Electronic Arts (EA). …

Leave a Reply