EasyFit diéta

Ismét egy újabb fogyókúrás termék a világ piacán! Garantálja a tartós fogyást. Ebben az egy ígéretben legalább nem változott a többi étvágycsökkentő készítményhez képest. A szöveg itt is ugyanaz, mint máshol: természetes alapanyagokból áll, zsírégető hatása van, gyorsítja az anyagcserét és csökkenti az étvágyat. Új sajátság viszont, hogy a szívritmusra és az agyműködésre nincs befolyással. Bármilyen jól hangzik, mégis gondolkodásra ösztönöz a nagy kérdés. Ezek szerint az összes többi ilyen szerrel veszélyeztettük a szívünket és az agyunkat? Vagy csak hatáskeltés céljából vetették be ezt az Easy-Fit gyártói? Mindenesetre az OÉTI ezt a terméket is bejegyezte, mely nyugalommal tölthet el minket.
Hatékonysága abban rejlik, hogy a gyomorban fejti ki hatását és immunerősítő hatása van, mely máris egy előny a vetélytársakkal szemben. Alkotóelemei a közismert áfonya, gránátalma, ananász, fahéj, zöld tea és jáva tea. Mivel ezek az anyagok szinte mindegyik boltban kaphatók, félő, hogy valaki kedvet kap egy saját Easy-Fit tabletta elkészítésére. Természetesen hosszú évek kutatómunkáira volt szükség, hogy felismerjék ezen gyümölcsök és növények együttes erejét. Nos, legalább nem kapkodták el.
Az idősebbek, sőt, még a cukorbetegek is éppúgy fogyaszthatják, mint azok a fiatalok, akik egyre jobban igyekeznek 40-50 kilóra lefogyni. Mivel mellékhatás észlelésére eddig még nem volt példa, szedését teljesen biztonságosnak titulálják. A napi kétszer 1 kapszulát étkezés előtt ajánlják, és persze nem érnénk el a kívánt eredményt megfelelő étrend és pár kör futás vagy egyéb testmozgás nélkül.
Hogy valóban használ-e, az kétségtelenül személyes kipróbálás után lehetne bizonygatni. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy rövid időn belül hasonló árucikkel találhatjuk szemben magunkat a fogyasztószerek piacán.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért más az Easy-Fit?

Amerika táplálkozási kiegészítő piac egyik vezető terméke az EasyFit melynek segítségével több millióan értek el …

1 hozzászólás

  1. Tordai Enikö

    Megrendeltem a Easy Fit fogyokurás terméket 2012 09 14én és nem kaptam visszajelzést hogy mikor fogják kiszálitani a megadott cimemre
    kérem jelezzék ha át ment az üzenetem köszönöm

Leave a Reply