Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Asztrodiéta – Oroszlán

Asztrodiéta – Oroszlán

Mottó: „A rendszeres evés fontos”
Az Oroszlán (07. 23.–08. 23.) jegyűekre a húsos, jól felépített, erős csontozat, hosszú, izmos végtagok a jellemzőek.
Kockázati zónák a köldök tájéka, alhas.
Az Oroszlán csillagjegy tagjai gyakran mély benyomást keltő személyiségek, akik sok energiával rendelkeznek, amihez erő kell. Ezt az erőt az Oroszlán bőséges evéssel éri el. Aki akkor érzi magát, ha kellemes körülmények között, kiadós és gazdagon étkezhet.
Előnyben részesíti az éttermek nyilvánosságát, fontos számára az ételek gondos elkészítése. Az oroszlánok hiú természetűek, ezért nehezen viselik a túlsúlyt, így a legszigorúbb fogyókúráktól sem retten vissza. E jegy szülötteinek a legjobb a kiegyensúlyozott, pontosan meghatározott étkezési időpontokkal rendelkező fogyókúrás program, amivel az anyagcseréje egyensúlyba kerül, ez a sikeres és tartós fogyás alapkövetelménye.
A nagyon fehérjedús, sok hús, hüvelyes (borsó, szárazbab, lencse), ital (alkohol) az oroszlán jegyűeknél fokozott elhízáshoz vezethet .
Néhány tipp a fogyókúrához: A feszültségektől mentes, kellemes környezet is segíti a fogyást. Fontos, hogy megtanuljanak lassan enni.
A salátákat ecet és olaj helyett készítse joghurttal vagy íróval és citrommal.
A főzésnél kerülje a zsiradékot. Ha lehet használjon teflonbevonatú edényeket, wokot, római tálat, vagy grillsütőt.
Fogyasszon minél több tejterméket, rizst, párolt zöldségféléket. Este pedig javasolt a gyermekláncfű tea, amely vízhajtó, tisztító hatású.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás