Kezdőlap / Önismeret / Párkapcsolat / Egyedülálló

Egyedülálló

Nincs is jobb annál, amikor ott van velünk valaki, aki szeret, akinek mi jelentjük a mindenséget ; átölel, megcsókol, és szerelmes szemekkel néz ránk. De mi van akkor, ha nem talált még ránk a szerelem? Nem kell megijedni, így is lehet ugyanolyan boldognak lenni.
A legfontosabb szabály talán az, hogy ne hagyjuk elveszni a lehetőségeket. Például ha meghív egy barátnőd egyet sütizni és közben jól kidumálni magatokat, akkor ne mondjatok nemet! De ugyanez vonatkozhat a pasikra is: érdemes a haverokkal elütni az időt. Egy a lényeg tilos unatkozni, sajnálni magunkat, vagy állandóan és görcsösen a nagy őt keresni. Élvezni kell a szabadságot, amíg lehet.
Egy kis érdekesség: Magyarországon 1000 férfira 1104 nő jut, ez azonban a 40-45 éveseknél megfordul és azután épp ellenkező lesz az arány. Ha csak ezt látjuk, akkor nem is lehetne mindenkinek párja, azonban ha figyelembe vesszük azokat az embereket, akik a saját nemükhöz vonzódnak, akkor máris nincs mitől tartani. Biztosak lehetünk abban, hogy valahol a világban ott van a nagy Ő, aki csak ránk vár, és aki most épp olyan magányos, mint mi. Amíg azonban nem találunk rá ki kell használni az időt. Képzeld csak el: amikor bulizni mész csak vele mehetsz, vagy az engedélye kell, hogy meg ne sértődjön. Nem lehet tovább élvezni a komolytalan flörtölgetéseket.
Ahhoz pedig, hogy rád találhasson az igazi fontos, hogy ne hagyd el magad. Nézz ki mindennap úgy, hogy bárkit elcsábíthass. Ez nem csak a pasizás szempontjából fontos, hanem önbizalmat is ad. Akinek pedig elég önbizalma van, az sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint azok akik éppen csak azért nem kérnek bocsánatot, mert élnek.
Tehát használd ki, hogy nincsenek kötöttségek és szabályok nélkül élvezheted az életed, valamint tégy róla, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

5 tipp a lapos párkapcsolat ellen

Örök igazság az, hogy a megszokás csak idő kérdése. És ez alól a párkapcsolat sem …

Leave a Reply