Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Esküvőre indulunk,de mit vigyünk ajándékba?

Esküvőre indulunk,de mit vigyünk ajándékba?

Bizonyára mindenkit elgondolkodtat ez a kérdés,amikor meghívják egy esküvőre lakodalomba.Nem egyszerű eldönteni,hogy mivel is ajándékozzuk meg az ifjú párt.Olyan dolog kellene aminek örülnek és hasznát veszik,és még illik is alkalomhoz.
Egy esküvő a családban remek alkalom az ajándékozási kedv kiélésére.A nászajándékot kiválasztani talán a legnehezebb és leghálásabb feladat.Ilyenkor kezdjük el igazán törni a fejünket,hogy pénzt adjuk-e az ifjú párnak,vagy vegyünk valamit,és az a valami hasznos legyen vagy szép,vagy esetleg mindkettő.
Akad olyan eset,mikor a leendő házaspár közli,hogy ők szeretnék kiválasztani a háztartásukhoz szükséges tárgyakat,eszközöket,ezért inkább pénzbeli ajándékra számítanak nászajándékként.
Íme néhány ötlet a pénzbeli adományokkal kapcsolatban:
-Egy ötletes alkalomhoz illő üdvözlőlapban,személyes megjegyzésekkel elhelyezhető a kártya,és így gratulálhatunk a fiatal párnak
-Ha kártyát adunk át pénzösszeggel,igyekezzünk a fiatal pár által kedvelt bevásárlóközpontot választani,ahol dátum,vagy havidíj nélküli lejárattal felhasználhatják a kártyát.
-Ha kreatív módon óhajtjuk az összeget átadni,ezt megtehetjük virág alakú papírba csomagolva,akár pénz alakú puzzle-ban,így még emlékezetesebbé tehetjük a gesztust.
Nagyon sok pár örül neki,ha pénzt kap nászajándékba,mert az számukra anyagi segítésként és támogatásként szolgál.Segít megszabadulni az adósságuktól és stabil pénzügyi alappal induló életet tudnak kezdeni.Bármilyen pénzösszeg kényelmet és biztonságot nyújthat az ifjú pár részére.
És ha nincs időnk vásárolni,és ötletünk,akkor is a legcélszerűbb pénzt ajándékozni a fiataloknak.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így válasszunk zenekart esküvőnkre!

A nagy napra érdemes körültekintően eljárni a zenekarválasztást illetőleg, mivel a zene központi része a …

Hozzászólás