Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Feng shui : a két bejárati ajtó

Feng shui : a két bejárati ajtó

A bejárati ajtó ha sarokra néz, csapjuk be a szemünket egy tükörrel, vagy helyezzünk el egy dísztárgyat a fal kiugró részén. A lényeg, hogy tereljük el a figyelmet az éles felületről, s azonnal kellemes légkörben találjuk magunkat már a belépés pillanatában. A zsúfolt otthon, a tömött tér nyomasztóan hat nemcsak az átmenetileg ott tartózkodó vendégre, hanem az ott élőkre is. S ha mindezt még tetézzük azzal, hogy a bejárati ajtó környékét rakjuk tele különféle tárgyakkal, berendezési eszközökkel, vétkezünk társaságunk, családunk, önmagunk és a Feng Shui
ellen is. Nehéz helyzetben vannak, akiknek bejárati ajtaja eleve szűk térbe nyílik, itt zsúfolás nélkül is kényelmetlenül érezzük magunkat.
Ellenszere lehet az apró belépő helységnek egy szép, a pillantásunkat vonzó kép, amely akkor ajándékoz meg minket igazi szépségével, ha a bejárati ajtóval szemközti falon keresünk neki helyet. Hozzáértők egyébiránt úgy tartják, hogy a képeket, festményeket a szemmagasságnál néhány centivel magasabban érdemes elhelyezni, így a nap bármely szakában kényelmesen gyönyörködhetünk bennük.
Oszlopra esik első szempillantásunk a bejárati ajtóban állva? Változtassunk rajta mindenképp. Legegyszerűbb módja ennek, ha egy magas növénnyel eltakarjuk az oszlopot.
Családi házakban lehet kiváltképp probléma, ha két bejárata van otthonunknak. Nyilván a főbejárat a meghatározó, s a hátsó kijárat az, amelyik a mellékszerepet tölti be életünkben. A Feng Shui szempontjából előnytelen, mi több kerülendő, hogy a két ajtó egy vonalban legyen. A hátsó ajtót még látni sem szerencsés belépéskor, így takarjuk el azt egy függönnyel vagy növénnyel!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás