Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Feng shui többlet kockázata

Feng shui többlet kockázata

Szerencsés mindenki, aki hiánytalanul birtokában van e területnek. Lakásunk saját kezűleg készített alaprajzát kiterítve a pillanat tört része alatt kideríthetjük, vajon saját hajlékunkban is teljes-e a Szerelem és házasság területe?
Egy fokkal nehezebb helyzetben vagyunk, ha a terület hiányzik, vagy épp többlet mutatkozik. Nézzük a többlet terület üzenetét!
Többlet:
Egy kisebb „toldalék” a Szerelem és házasság terület javára kecsegtető ígéretet tesz számunkra: közelebb hozza, vagy épp megteremti a családi összhangot, párunk, gyermekünk, gyermekeink ezen apró csel hatására szinte észrevétlenül alakítják át életüket, amelyre ezután a praktikus, módszeres mindennapok lesznek jellemzőek.
A kevesebb ezúttal is több. Visszaüt a túlzott területnövelés. Hiba lenne túlzásba esni a szerelem sarok kihangsúlyozásakor, ellenkező hatást válthat ki, semmint gondolnánk. A túl nagy kiszögelés szokottnál erőteljesebb energiaáramlásra készteti a Csit. A nőuralom (a területhez az anya trigram tartozik) menthetetlenül telepszik rá az ott élőkre csaknem egyik pillanatról a másikra. Az anya, illetve a család ott élő idősebb hölgytagjának uralkodó szerepe miatt – amelyet egyébiránt családtagjai rovására is érvényre juttat – e házakat a Feng Shuibarl gyakorta az özvegyek házaként emlegetik. Az itt élő óvatos, elővigyázatos lesz jobban, mint ahogy a józan ész megkívánná fő ismérve pedig a döntésképtelenség lesz. A túlzott nőuralom hatására a családfő, a férj, az apa még munkakedvét is elveszítheti.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Leave a Reply