Kezdőlap / Társadalom / Kapcsolatok / Flörtölés a kapcsolaton kívül

Flörtölés a kapcsolaton kívül

Olykor akkor is jól eshet a flörtölés, ha tökéletesen működő párkapcsolatban élsz. De hol a határ a flört és a megcsalás között? Biztos, hogy mindkettőtöknek ugyanaz a véleménye erről?
Amikor a kapcsolatotok kezd a megszokásról szólni, belesüppedtek a szürke hétköznapokba, hiába vagytok még mindig szerelmesek. Hiányozni kezdenek a szemezős összemosolygások, az érzés, hogy vonzerőd még mindig a régi, még akkor is, ha párod naponta többször is biztosít arról, hogy számára te vagy az igazi. Úgy érzed, visszajelzésre van szükséged az ellenkező nem más tagjaitól is arról, hogy még mindig kívánatos vagy.
A flörttől önbizalommal és elégedettséggel telítődsz, és azt érezheted, hogy ha akarnád, el tudnád csavarni bárki fejét. Próbálgasd a vonzerőd bátran, de azzal a tudattal, hogy szerencsés vagy, amiért a szerelmed melletted van, és hogy nem cserélnéd el őt senkiért. Párkapcsolatban élőknél az egészséges mértékű flört egy rövid szemkontaktus, egy apró mosoly és a testbeszéd együttesében merüljön ki. Mosolyogj rá nyugodtan a pincérre, a buszon melletted állóra, az utcán szembe jövőkre. Teheted mindezt úgy is, hogy leríjon rólad, már foglalt vagy. Már ettől is annyi energiát kaphatsz, amitől önértékelésed megnőhet. A legfontosabb azonban, hogy ha a párod melletted van, ne flörtölj! Nincs annál megalázóbb és önbizalom rombolóbb, mint ha a szerelmed a jelenlétedben másoknak kíván tetszelegni.
A jó párkapcsolat alapja, ha előre leszögezitek, hogy kinek mi fér bele a megcsalásba, és megbeszélitek, hogy a másik félnek miért lehet szüksége arra, hogy időnként flörtöljön. Ezen túlmenően azonban jobb a titoktartás, ne hencegj otthon azzal, hogy mikor kikkel flörtöltél. Ne tedd kockára a párkapcsolatot, és igyekezz, hogy szerelmed irántad érzett bizalma töretlen maradjon.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Barátságok

Az emberi kapcsolatoknak az egyik legfontosabbja a barátságok.Mindannyiunknak szükségünk van barátokra, olyan emberekre akik meghallgatják …

2 hozzászólás

  1. Mi a párommal simán flörtölgetünk, szerintem ebben nincs semmi vészes. Van egy határ, ez természetes, de hát emberek vagyunk :)

Hozzászólás