Fogyasztó tea

A teázás a fogyókúrák közül az egyik legkényelmesebb, legegyszerűbb módszer. Az egyik legismertebb fogyókúrás tea a zöld tea. Mozgással kombinálva kifejezetten hatásos, hiszen a zöld tea kivonat segít beindítani és meggyorsítja a zsírégetést. A zöld tea a fogyás mellett az egészségre is jó hatással van.
Más növényekkel együtt is használhatjuk, például citromfűvel.
A zöld tea antioxidáns anyagokat is tartalmaz, a keleti hagyományokban nem hiába rendelkezik évszázados múlttal. Kifejezetten előnyös élettani hatásai a méregtelenítés, anyagcsere serkentő hatása is van, csökkenti a koleszterinszintet, ezáltal pedig a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Segít lebontani a szabad gyököket, csökkenti a túl magas vérnyomást.
Csökkenti a rákos megbetegedések kialakulásának lehetőségét.
Javítja a szellemi teljesítő képességet és a koncentrációt. A kávéval ellentétben természetes az élénkítő hatása, hosszabb ideig is tart, és persze sokkal egészségesebb, ez annak köszönhető, hogy nem egyszerre szívódik fel . Ha cukor nélkül isszuk akkor a fogak szuvasodását is megelőzhetjük vele..
A zöld tea serkenti és javítja az emésztést, és elősegíti az emésztőrendszerbe került szénhidrátok, zsírok azonnali lebontását. A zöld tea méregtelenít is, így más fogyókúra idején is kifejezetten hasznos, különösen ha léböjt kúráról van szó. Segíti a régebbóta jelenlévő zsírrétegek lebontását is, ezáltal a bőr rugalmasabbá válik, tehát segítségével a narancsbőr ellen is felvehetjük a harcot.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás