...teljesen ellentétben áll egymással. Míg akkor a pedáns, minden részletre odafigyelek ügynök volt, Hank Moody-t semmi sem érdekli lányán, és az életen kívül. A filmet a váratlan és izgalmas fordulatok...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) amerikai pite 5 teljes film magyarul fórumhoz témák:
A kéz,amely a bölcsőt ringatja
...a kéz amely a bölcsőt ringatja online a kéz amely a bölcsőt ringatja teljes film kéz amely a bölcsőt ringatja teljes film a kéz amely a bölcsőt ringatja letöltés ingyen...
Érdekel a cikk folytatása? »A kezdetek
...készült el a magyar facebook, melynek fordítását a felhasználók készítették el. 2004.02.04.-én kezdte el működését, amerikai alapítású ismeretségi hálózat. A felhasználók létrehozhatnak egy személyes profilt, ami alapján kapcsolódhatnak személyekhez és...
Érdekel a cikk folytatása? »EasyFit vagyis Rapid Fat Loss System
...hatását. Akár heti 2-3 kilógrammot is lehet fogyni vele és mai kulcs fontosságú teljesen biztonságosan. Természetes alapanyagokból tevődik össze, semmilyen izgatószert, káros anyagot nem tartalmaz. Az egyik legjobb és legbiztonságosabb...
Érdekel a cikk folytatása? »Megtalálták a migrén okát?
Milliókat kínoz a migrén, a pokoli fájdalmakkal járó fejfájásroham, amely akár napokig is eltarthat. Többnyire nők szenvednek tőle. Az amerikai Kansas egyetem neurológiai kutatóközpontjának orvosai – a hír szerint –...
Érdekel a cikk folytatása? »A gyermek hatása a házasságra
...azt mondhatjuk, hogy a szülővé válás a házasság „próbaköve”, nagy erőpróbája, amelyet csak az érett személyiségek megalapozott, stabilizálódott kapcsolata képes válság és visszaesés nélkül kiállni. J. Bernard amerikai családszociológus a...
Érdekel a cikk folytatása? »Plasztikafüggőség?
A 20. század közepén egy amerikai orvos zseniális ötlettel állt elő, azaz vállalta, hogy az anyatermészet által nem tökéletesre szerkesztett női kebleket átvarázsolja.Az ötlet bevált nagyon gyorsan elterjedt, de igazi...
Érdekel a cikk folytatása? »Sarkvidéki téboly
...elérő amerikai felfedező, Robert E. Peary expedíciója során, 1909-ben játszódott le. A hajón 20 eszkimó nő tartózkodott, közülük nyolcon jelent meg a pibloktoq jelenség az utazás folyamán. Ez a lelkiállapot,...
Érdekel a cikk folytatása? »Motel (Hostel – 2005)
Paxton és Josh a két amerikai egyetemista úgy dönt, hogy hátizsákjukkal körbejárják Európát. Hozzájuk csapódott az izlandi Oli is, aki nem szeretne kimaradni egy óriási kalandból, ezért a fiúkkal tart....
Érdekel a cikk folytatása? »A tömeghisztéria okai tudományos szemmel
...kezd, és mindent elural a pánik. Lavinaszerűen terjed és a tömeges fulladás és agyontaposás leggyakoribb oka. Az Amerikai Egyesült Államokban, az Arizona állambeli Nemzeti Egyetem szociológiai intézetében speciális szimulációs programot...
Érdekel a cikk folytatása? »