A vérszegénység nem azt jelenti, hogy kevesebb vérünk van, hanem azt, hogy a vér oxigénellátó fehérje-molekulájának- a hemoglobinnak- a mennyisége, illetve a vörösvérsejtek száma jóval a normális érték alá süllyed....
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) férjhez mész mert azt mondtam teljes film fórumhoz témák:
Testsúly 30 felett
...Azok, akik hasonló helyzetben vannak, azoknak ajánlom a következőket: Reggelire tejeskávé mégpedig cukorral! ez körülbelül 2-3 kockacukrot jelent. Sokan azt állítják, hogy felesleges kalória. Gondoljuk csak el. Mit csinál a...
Érdekel a cikk folytatása? »Jóga mint életforma
...egyensúlyra. Ez lehet akár egy kellemes ebédutáni séta a szabadban, néhány percnyi meditáció, vagy akár egy délutáni alvás is. Mint azt említettem a jóga nem csupán mozgás, hanem egy életforma,...
Érdekel a cikk folytatása? »A Mirén kutatásai
...és kollégái egy kísérlet során mérték az agyban mérhető hormonszinteket, amelyben 17 krónikus migrénben szenvedő, és 9 egészséges személyt vizsgáltak. A migrénesek esetében nemnormálisan magas mértékű volt a cortisol, a...
Érdekel a cikk folytatása? »Buffy a vámpírok réme
...és mindig lány. A végzete, hogy fiatalon, harcban meghal, és általában nem éli meg azt, hogy családja legyen, vagy megöregedjen. Folyton harcol a sötét erőkkel, mert késztetést érez arra, hogy...
Érdekel a cikk folytatása? »A formás vádli kulcsa
...vádli dukál. De mit tegyen az akinek pipaszár vádlija van? Azt tudni kell, hogy vádlink edzése kemény meló, rendkívül nehezen sikerül ezt az izomzatot növekedésre bírni – főleg annak, akinek...
Érdekel a cikk folytatása? »Ahol az utazás is élmény: Horvátország
...a fényképezőjével. Az utazás legnagyobb előnye, mint mondtam, az izgalom. Hogy nem tudod, hogy a következő pillanatban mi fog veled történni. Nem mintha a Horvátok annyira nyugtalan emberek lennének, sőt....
Érdekel a cikk folytatása? »Gömbhal
...Mint mondtam, nagyon kényes macerás hal. Csak élő eleséggel tarthatók életben, száraz haltápot nem fogadja el. Igazi ragadozó, a zsákmány ficánkolása elég tétel neki a megszerzéshez. Neonhalméretű halacskák a leginkább...
Érdekel a cikk folytatása? »Anorum oka,kezelése,megelőzése
...megfelelő élelmiszerek fogyasztása hiszen itt nem a nagyon minőségiről beszélünk csak nem lehet chipszet chipsszel enni kell a változatos étrend és a minőség sem árt.Mint mondtam a zsíros ételeket le...
Érdekel a cikk folytatása? »A szőrtelenítés története
...Lássuk be, a mai illatos kencék mellett a szamárzsír, a kecskeepe, a denevér kivonat vagy az égetett mész kevésbé tűnnek vonzó keverékeknek. Az ókori Rómában már használták a borotvát, a...
Érdekel a cikk folytatása? »