Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Egyeztetés az esküvői fotóssal

Egyeztetés az esküvői fotóssal

Mint minden esküvővel kapcsolatos dolgot, a fotós lefoglalását is időben kell egyeztetnünk, nehogy lekéssünk a tökéletes fotósról, főleg abban az esetben, ha a legnépszerűbb nyári hónapokban tartjuk az esküvőt. Ha korán lefoglaljuk, biztosak lehetünk abban, hogy azt a szakembert tudjuk megszerezni, aki megfelel az elvárásainknak. A választás nagyon fontos, hiszen a végeredmény hosszú évekig a nagy napra fog emlékeztetni.
Sok pár fontolóra veszi azt a lehetőséget is, hogy még az esküvő előtt is készítessen magunkról néhány képet. Ez persze nem kötelező, de vajon javasolt? Egyre több fotós vállalja, hogy már az esküvő előtt is készít képet az ifjú párról. Ami a legjobb lehet az egészben, hogy nem mindenki számol fel ezért plusz, vagy extra költséget. Ez a fotózás többek között nagyszerű lehetőség arra, hogy meglássuk, hogyan is dolgozik a fotós, így sokkal nyugodtabbak lehetünk a nagy napon. Emellett tökéletes alkalom arra is, hogy ha eddig még nem tettük, itt megbeszéljük a fotóssal az elképzeléseinket, és az ötleteinket, és kidolgozzuk a koncepciót.
Érdemes azt is előre megtudni a fotóstól, hogy miért számít fel extra költségeket. Ha a fotós székhelye messze van az esküvő helyszínétől, természetesen számítani lehet extra kiadásokra, mint például a benzinköltség, vagy a fotós éjszakai szállása. A fotóssal is úgy kell számolnunk, mint egy vendéggel, tehát plusz egy étel, és italfogyasztást is bele kell kalkulálnunk a költségekbe. Ha a költségek valamiért hirtelen a magasba szöknének, inkább nézzünk át még egyszer mindent, mielőtt döntenénk, és tájékozódjunk más fotósok díjáról is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás