Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Az esküvői fotós kiválasztása

Az esküvői fotós kiválasztása

Az esküvői fotós kiválasztásának folyamatában rendkívül fontos, hogy olyan személyt válasszunk, aki valóban ezzel foglalkozik, és nem is kell mondani, hogy plusz előnyt jelent az, ha még élvezi is a munkáját. Keressünk rá az interneten, nézzük meg a weboldalát. Rengeteg fotós igazán boldog lesz, ha korábbi munkáit, és referenciáit sorolhatja, mi pedig értékes tapasztalatokat vonhatunk le korábbi képeiről. Jó, ha megkérdezzük az ismerőseinket, vagy más megbízható embereket, és kikérdezzük őket a tapasztalataikról, véleményükről.
Az esküvői fotós a nagy napot szinte teljes egészében az ifjú párral tölti. Ott van majdnem mindenhol a készülődéstől kezdve az első táncon át, hajnalig. Fontos, hogy olyasvalakit válasszunk az esküvőnkre fotósnak, akivel egy hullámhosszon vagyunk, és aki képes megnyugtatni. Sok fotós még azt is vállalja, hogy a nagy nap előtt is készít néhány képet, és szívesen megörökíti a készülődést is, így könnyebben hozzászokhatunk a jelenlétéhez.
Az esküvői fotós legyen nyitott az ifjú pár ötleteire, és elképzeléseire, hiszen mindenekelőtt ezek az ő képeik, az ő esküvőjükről. Néhány esküvői fotós külön meg is kéri a párt, hogy küldjék el emailben, vagy egy találkozás során mondják el neki azokat a fontos elképzeléseket, és gondolatokat, amiket kitaláltak, így a nagy napon nyugodtak lehetnek, hogy minden a terveik szerint halad. Azt is jó előre tisztázni, hogy mi az, amit az ifjú pár egyáltalán nem szeretne. Rengeteg menyasszony meglepődik azon, ha egy kicsit tolakodó a fotós, míg mások imádják az olyan helyzeteket, amikor ők lehetnek a középpontban.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás