Kezdőlap / A(z) fehérjedús zöldségek fórumtémák: (page 16)

A(z) fehérjedús zöldségek fórumhoz témák:


A szoptatásról

...tápszer), valamint a gyümölcsök-zöldségek adása növeli az ételallergiák kialakulásának kockázatát. Kimutatták, hogy a korán hozzátáplált korosztály, azaz a mai 20-40 év közötti generáció sokkal magasabb arányban küzd különféle ételallergia okozta...

Érdekel a cikk folytatása? »

G-vitamin

...úgy gondoskodhatunk, ha sok tejterméket (tejet és sajtokat), vagy sok zöldséget fogyasztunk. Kiváltképp a hüvelyes és leveles zöldségek (spenót, saláta) tartalmaznak sok G-vitamint. Egyéb élelmiszerekben, például a tojásban, májban, gombában,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Az elhízás

Egyre inkább pszichikai okokra vezetik vissza az elhízást, és a diéta tekintetében megegyeznek abban, hogy a nyers élelmiszerek, saláták, zöldségek, a kevés zsír, nagyon kevés szénhidrát, a szénhidrát kalóriáknak fehérjével...

Érdekel a cikk folytatása? »

A folsav

...a túlzott folsav bevitel csökkentheti a cink hasznosulását. A folsav legjobban a következő termékekben található meg a máj, a leveles zöldségek (különösen a spenót), a tojássárgája, a szója, a karfiol,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Lakóházkert

...öntözési feltételek mellett előállíthatók a nagyobb vízigényű, értékesebb gyümölcs- és zöldségfajok. Öntözés hiányában a vízigényes, sőt gyakran egész kis vízmennyiséget kívánó fajok, nyári másodvetésű zöldségek termesztésével ne kísérletezzünk. Ilyen pl....

Érdekel a cikk folytatása? »

G-vitamin

...úgy gondoskodhatunk, ha sok tejterméket (tejet és sajtokat), vagy sok zöldséget fogyasztunk. Kiváltképp a hüvelyes és leveles zöldségek (spenót, saláta) tartalmaznak sok G-vitamint. Egyéb élelmiszerekben, például a tojásban, májban, gombában,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások