...mennyiségű és bűzös. A székletben normál érték felett megjelenő zsírtartalom, mely átlagosan napi 5-6 gramm felnőttek esetén. Legtöbbször felszívódási zavar állhat a hátterében, de a hasnyálmirigy és a máj bizonyos...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) hajviselet 40 felett fórumhoz témák:
A fóbia jelei
...felett). A vér-injekció-sérülés fóbia a többitől valamennyire különbözik. Az ilyen fóbiában szenvedő a vér vagy tű láttán nem csak rettegést, de undort is érez. Mint a többi fóbia esetében, szívverése...
Érdekel a cikk folytatása? »Arcplasztikai előkészületek
...lenni, hogy a műtét előtt álló ember haját a fülek körül és közvetlenül a homlok felett levágják. Este nyugtatót kap a beteg, hogy jól tudjon aludni. A már lezajlott megbeszélések...
Érdekel a cikk folytatása? »A bőrt károsító hatások
...évnél fiatalabbaknak árt a napsütés. Abban a korban még nem túlságosan érzékeny a bőr. Húsz év felett azonban fokozódni kezd a bőr érzékenysége. Kapcsolódó fórumok: bepallott bőr bepállott bőr kezelése...
Érdekel a cikk folytatása? »Sacher Torta
...sütőpor 15 dkg margarin 20 dkg kristálycukor 5 dkg porcukor kevés étolaj sárgabarack lekvár tejcsokoládé Az étcsokit vízgőz felett olvasszuk fel.Eközben egy másik edényben a melegítsük habosra a porcukorral. Még...
Érdekel a cikk folytatása? »A kopaszodásról
...változik meg, ami okozhatja a hajhullást?! Én magamon azt vettem észre, hogy 30 év felett elkezdtem őszülni, remélem a kopaszodás, azért még messze van. Szeretném, ha a gyermekeim még sötétbarna...
Érdekel a cikk folytatása? »Virchow csomó
Ez egy egyedülálló nyirokcsomó, ami leggyakrabban a kulcscsont felett a bal oldalon található. Ezt a nyirokcsomót ilyen formában jelcsomónak is nevezik, mert bizonyos daganatos betegségek (pl. gyomorrák) első jele is...
Érdekel a cikk folytatása? »Önhibáztatás
...akkor azt gondolja: „Ez az én hibám. Azért van, mert rosszul neveltem. Nem kellett volna annyi mindent megengedni neki. Kudarcot vallottam.”. Azt kell megtanulnia, hogy nem rendelkezik más emberek felett....
Érdekel a cikk folytatása? »Az angyalok és az emberek tanítója
...az evolúciónk felett. Ciklusról ciklusra eljön közülük egy a világba, hogy utat mutasson az embereknek, és megtanítsa őket a tökélességhez vezető fejlődés következő lépésére. Körülbelül 2600 évvel ezelőtt már Gautama...
Érdekel a cikk folytatása? »Koleszterin-vész: kész átverés?
...száma. Ez viszont egyáltalán nincs így! Például a 60 év felett férfiak között 10-szer több magas koleszterinszintű van, mint a hasonló korú nők között, a szívbetegségek előfordulásában viszont nincs lényeges...
Érdekel a cikk folytatása? »