...éveken át. A legrosszabb esetben arra kell számítani, hogy a korrekció eredménye csak öt-hét éven át marad kozmetikailag kielégítő. Ha ez idő elteltével második korrekciós beavatkozás látszana szükségesnek, a betegek...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) két hét alatt 10 kiló fórumhoz témák:
Lézeres szeműtétem
...állapotban jelentkeztem be vizsgálatra a magánklinikára, ahol a magyar egészségügy valóságához szokott jómagam elámult a kedvességen a pontosságon az odafigyelésen, amit ott kaptam. Az elővizsgálat után két héttel már elő...
Érdekel a cikk folytatása? »Hogyan kell meditálni?
...hozzá. Ebben nagy segítségünkre van a meditáció. Meditáció közben a testünket tudatosan ellazítjuk, és átadjuk lelkünket a békének és a nyugalomnak. Meditáció közben ki kell zárnunk a környezetből érkező ingereket,...
Érdekel a cikk folytatása? »Hiteltörlesztés varázsütésre? Nem!
...hozzájuk, és sikerült egy kis pénzt félretenniük. Csak gyűjtögettek, és spóroltak, és hét év múltán elérkezettnek látták az időt, hogy a hitel futamidejének végét egy kicsit közelebb hozzák a valósághoz....
Érdekel a cikk folytatása? »Fogyókúrás akopunktúra
...elhatároztam, hogy a segítségével lefogyok legalább 10 kilót. Mindkét fülcimpámba pici tűket ültetett, melyek az agyban található éhségközpontot blokkolták. Ezeket a tűket a fogyókúra idején folyamatosan és végig viselnem kellett,...
Érdekel a cikk folytatása? »AFP vizsgálattal kiszűrhető rendellenességek
...hogy mikor törénik a 16. hét betöltése, mert annál nagyobb a fehérje mennyisége alap esetben, minél előrehaladottabb a terhesség. Normál helyzetben minimális mennyiségben észlelhető a bejutás, azonban ha a megadott...
Érdekel a cikk folytatása? »Ökölvívás mint sportág
...Broughton már írásban, hét pontban összegezte a sportszerű ökölvívás szabályait. Ebben elsősorban a mérkőzések lebonyolítását vázolta fel. Nagy érdeme, hogy a védtelenné vált ellenfél megütését tiltotta és egyúttal megpróbálkozott edzőkesztyűk...
Érdekel a cikk folytatása? »Csupaszöklü fenegyerekek visszavonulása
...ekkor a vívás utazása, sőt, néhol, elsősorban Amerikában, kizárólagossá lett a kétkezes, akciókereső, erőszakos küzdelem. Az ütőerő nőtt, az ütésskála szélesedett – ember volt a talpán, aki helytállt. Így aztán...
Érdekel a cikk folytatása? »Jojó-effektus, avagy a fogyókúrázók rémálma
Keserves kínok és áldozatok árán sikerült megszabadulnia fölösleges kilóitól? A történet szinte mindenki számára ismerős; koplalás, tudatos táplálkozás hónapokon át, sport és minden egyéb bevethető praktika a siker pedig nem...
Érdekel a cikk folytatása? »A fekélybetegek étrendje
...a normál vitaminmennyiség többszöröse a szervezet szükséglete. Az ételek fogyasztásánál különösen ügyelni kell a gyakori kis étkezésekre. Kezdetben a kétóránkénti étkezések, később is a napi hét-, ill. hatszori étkezés kívánatos....
Érdekel a cikk folytatása? »